tisdag 23 augusti 2011

Enkät: Höstmejk 2011

Jag blev utmanad av sötaste Josephine (Makeuponista). Här kommer mina svar:

Sminklook i höst?
Jag håller mig nog till mina säkra kort med ganska neutral sminkning. Men samtidigt så har jag fått koppar och bränd orange på hjärnan. Det gäller visserligen mest nagellack men jag är rätt säker på att de färgerna kommer att hamna bland ögonskuggorna.Tips inför hösten?
Jag tycker alltid det är svår att ge andra tips. Rent generellt så säger jag såhär- haka på de trender som du känner dig lockad av och låt dig inte styras för mycket. Våga vara en unik och kör på den stilen du trivs i.

Nåt särskilt du sugen på ur höstkollektionerna?

Oj! Hade jag haft en bättre inkomst så skulle jag definitivt köpa något ur någon av höstkollektionerna. Hittills har jag inte hittat något som jag måste ha när det gäller smink. Däremot så har jag ögonen på tre lack ur butter LONDONs höstkollektion. Sminket som jag har på min "att köpa"-lista är Matte(e) paletten från The Balm samt två paletter från Sleek Makeup.Kommer du däremot absolut inte köpa?
Inte några av de där hiskeligt dyra (och vackra) paletterna med präglat mönster i. Såna som kommer från Lancôme, Dior och alla andra highend märken. Jag skulle aldrig kunna sätta en pensel i dem och vetskapen att jag kastat 350-500 kr på en fin dosa som jag kan titta på fungerar absolut inte för mig.

Jag tycker det är så svårt att peka ut några få som jag skickar vidare utmaningen till så jag tycker att alla som vill svarar- antingen på sin blogg eller i kommentarerna.

2 kommentarer:

  1. Kul att se dina svar, håller verkligen med dig om de fina paletterna med möster, skulle aldrig vilja förstöra dem! :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är alltid roligt att bli utmanad. Man får lite inspiration :-)

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.