lördag 13 augusti 2011

Håll till godo

Bloggen är fortfarande under uppbyggnad även om själva designen är klar. Tror jag. Just nu försöker jag lära mig Paint.net eftersom jag är säker på att samma principer gäller som i Photoshop. Jag kunde Photoshop förut när jag arbetade men använder man inte kunskaperna så går de och gömmer sig någonstans. Men, orsaken till att jag vill använda mig av ett redigeringsprogram är inte för att lägga på filter och trolla bort mina rynkor. Nä, jag vill göra snyggare grafik helt enkelt eftersom det hela tiden har gnagt i bakhuvudet.

Så bloggen är under uppbyggnad ett tag framöver så det kanske blir lite rörigt från och till. Just det är bara att beklaga men jag hoppas att slutresultatet blir bra. Inlägg kommer att poppa in eftersom jag har några tidsinställda på lager.

5 kommentarer:

 1. Rent och snyggt. Gaaah! Höstig design redan? Men det är väl dags även om man önskar sommaren kunde vara för evigt. ;)

  SvaraRadera
 2. Oj! Fint och fräscht med ny design. :)

  SvaraRadera
 3. Oj, är det höst nu då, officiellt? =) Kanske ska börja se över min design också!

  SvaraRadera
 4. Malin- Tack så jättemycket :-)

  Tina- Tack! Ärligt talat så såg jag inte löven först utan föll för den orangea färgen. Men hösten börjar tidigt här tydligen ;-)

  Chaosophia- Tack så mycket! :-)

  Sminkhörnan- Japp, det blev visst så ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.