torsdag 11 augusti 2011

Kleancolor "Fireworks" meets Kleancolor "Aqua Neon"

Aaah!  Mina lackbilder börja sina och det är snabbt. Måste lacka om naglarna varje dag för att hänga med. Men håll till godo, jag har några bilder kvar i arkivet och givetvis mer lack i min Helmer som inte än är fotade. Här har ni en "glitterspya" utan dess like. Det är ett lager av Kleancolor "Fireworks" över KC "Aqua Neon" som jag visade igår:

Det är alltså guldglitter med större, hexagonala glitter i guld, rött och aqua. Faktum är att just de blågröna glittret är i princip samma färg som Aqua Neon och därför syns det inte alls bra. Och guldfärgen skar sig rätt så rejält. Faktum är att mina naglar kändes lite "Bollywood" och jag trivdes inte alls. Jag ska testa det över svart en annan dag när jag känner för en glitterfest.

In English: Glitter, glitters and more glitter. In fact, Kleancolor's Fireworks is a bit too much for me.

5 kommentarer:

 1. Mina knalliga och glittriga perioder är visserligen över för den här gången, men jag tycker ändå att det här var en både snygg och rolig kombination. Bollywood blir jag förvånansvärt glad utav!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad tjusigt! Verkligen en underbar kombination!

  SvaraRadera
 3. Chaosophia- Tack! Det var roligt att höra :-) Jag kommer nog att prova den här igen när jag känner för en glitterfest.

  Sminkan- Tack! :-) Det värmde att höra!

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker manikyr! Måste skaffa Fireworks!

  SvaraRadera
 5. Nailtastic- Tack! Den var ovanligt spektakulär för att vara mig tror jag ;-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.