torsdag 4 augusti 2011

Pest eller Kolera?

Superrara Carina har utmanat mig och givetvis hakar jag på!

1. Går du hellre ut(på party etc.) med stökigt hår och snygg makeup eller fint hår och utan smink?
Snygg makeup, absolut! Jag tror jag aldrig stylat håret mer än fönat luggen och antingen flätat det eller satt upp det i en knut.
 Det här med att styla håret är fortfarande lite av ett mysterium för mig. Men jag har intalat mig att jag ska lära mig att få det att se snyggt och stylat ut.


2. Rakar du hellre av dina ögonbryn eller tappar dina ögonfransar?
Jag skulle raka bort ögonbrynen. Kanske inte utifrån ett skönhetsperspektiv utan snarare för att fransarna skyddar ögonen och jag är övertygad om att utan fransar så skulle jag jämt få plocka bort katthår ur ögonen. Oavsett om ögonbrynen eller fransarna ryker så skulle resultatet inte bli snyggt!


3. Skulle du hellre vara tvungen att handla allt ditt smink på H&M eller från nätet för resten av ditt liv?
Jag handlar ju smink från nätet nu så valet är ju inte svårt. Faktum är att jag köper nästan allt från nätet. Hade jag kunnat handla livsmedel från nätet skulle jag nog göra det också. Men jag skulle inte ha något emot att bara handla från H&M heller faktiskt.


4. Skulle du bära mörk lipliner med ljust läppstift i en månad eller en härlig 80tals-perm?
80tals-perm har jag ju faktiskt haft så valet är inte så svårt där heller. Möjligen skulle jag ta läppalternativet för att skydda håret. Det är ju bara en månad liksom, håret tar längre att reparera. Fastän det är fasligt fult!


5. Om du måste välja att måla dina naglar med bara neutrala färger eller färglada färger resten av livet vilket väljer du?
Färgglada! Fastän hade jag fått frågan för något år sedan så skulle svaret varit neutrala.


6. Skulle du hellre ha “MC Hammer”-byxor eller silvriga lamé-hotpants på dig offentligt?
Hmm, här har vi verkligen pest eller kolera. Det får bli MC Hammer byxor eftersom jag skulle känna mig näck i hotpants (oavsett färg).


7. Har du hellre ha en Oompa-Loompa-apelsin-fake solbränna eller en bondbränna(som man får om man solar i t-shirt och shorts)?
Bondbränna eftersom det går att dölja och det är oftast resultatet av en trevlig dag. Jag kommer aldrig skaffa en fejkbränna.


8. Väljer du hellre en ful klippning eller en ful hårfärg?
Ful hårfärg tror jag. Jag menar, hälften av gångerna man provar en ny hårtoning så blir ju resultatet sisådär. En dålig klippning är ju svårare att handskas med tror jag.


9. Varje fredag i ett år måste du antingen sminka dig pin up-inspirerat eller goth-inspirerat – vad väljer du?
Pin-up såklart! Jag har ju redan min Bettie Page lugg.


10. Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup?
Jag offrar nog hellre skorna tror jag.  Min skosamling är inte så imponerande. Jag har ju inga dyrgripar där direkt och flera av dem ger mig skoskav. 

Jag utmanar alla ni som läser detta!

3 kommentarer:

 1. Roligt att få läsa dina svar :)

  Har listat dig på bloggen nu, i inlägget "Pest eller Kolera?"

  SvaraRadera
 2. Smart tänk där att ögonfransarna ju faktiskt har en funktion, vi glömmer gärna bort sånt i skönhetsvärlden. Även ögonbrynen finns ju där av en anledning men de kanske inte är lika viktiga i vårt moderna samhälle. ;)

  Angående livsmedel på nätet är det också fullt möjligt. Vi använder oss av Mataffären.se (coop) eftersom vi inte har bil. Blir jättesmidigt att storhandla och få grejerna hemlevererade till mycket lägre pris än vad det kostar att äga en bil.

  SvaraRadera
 3. Carina- Tack :-) Det var roligt att läsa dina också.

  Tina- Precis- ögonbrynen är ju där för att också skydda ögonen, bla från svett som droppar ned. Men det absorberar min lugg ;-) Jag har läst om livsmedel på nätet men det finns inte utkörning här (nackdel med att bo i en småstad #1083649). När (för det är definitivt när) jag flyttar till en större stad blir det ett måste för mig :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.