lördag 13 augusti 2011

Utmaning, Dag 12: Använder du rouge? Vilket är favoriten?

Jag är mycket svag för rouge. Kan man ha för många? Jag tror inte det, eller jag hoppas inte det. Jag har massor och suget efter nya är konstant. Förbered er på bildspam! Först ut är favoriterna i den rosa kategorin:
De här är mina rosa favoriter. ELF Studio blush i "Pink Passion" är knallrosa verkligen och den kan se lite skrämmande ut i dosan men den blir väldigt fin på. Benefits "Sugarbomb" är mångas favorit och jag förstår varför. Fungerar bra som en highlighter också eftersom den ger så mycket skimmer. Paula Dorfs "Cha cha" är nog den krämblushern jag använder mest. Den ger ett mycket naturligt och friskt rosigt intryck.

Här är rougen i persiko/mauve familjen:
Becca Creme blush i nyansen "Freesia" är fint tegelröd och går lika bra att använda på läpparna som på kinderna. Den är väldigt pigmenterad dock så man måste vara försiktig. Nyx blush "Mauve" är en mycket fin naturlig färg på mig. Det är ungefär i den nyansen mina kinder blir när det blir kallt ute. Den är också väldigt pigmenterad- en budgetfavorit! Elf Studio blush i "Candid coral" är en ny bekantskap och jag har bara använt den några få gånger. Den ger kinderna ett fint persikosken och är helt enkelt otroligt fin!

Som ni förstår så är detta bara en liten del av min blushsamling. Jag är nämligen helt galen i rouge/blushers! Jag tycker dom är fina i dosan och de kan verkligen ge liv åt ett trött ansikte. Det är ett mirakel att jag inte skaffat en av de där fina mineral rougen från MAC! Vill ni se närmare på någon så säg gärna till!

In English: Hi! My name is Veronica and I'm a blushoholic.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig samling!

  Jag tycker nya bloggdesignen ser mkt lovande ut :)

  SvaraRadera
 2. Tack och tack! Det blir lite pillande men jag tror jag är nöjd med själva designen. Än så länge iallafall :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka godingar, Pink passion ska jag nog klicka hem nästa gång! :)

  SvaraRadera
 4. Josephine- Den rekommenderas varmt!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.