lördag 20 augusti 2011

Utmaningen, Dag 19: Brukar du använda lösfransar? Isåfall, i hela rader eller enskilda fransar?

Svaret är mycket enkelt: Nej!

Jag har en liten löjlig "fobi" för både lösfransar och lösnaglar. Jag får helt enkelt kväljningar av själva avlägsnandet av dem. Jag vet inte varför det får min mage att vända sig men det är väl en liten del av hjärnan som ser det som att det är de faktiska ögonfransarna (eller naglarna) som tas bort. Det är hur märkligt som helst för jag är inte känslig på det sättet men just detta funkar inte alls för mig.
Källa
Nu säger inte jag att ni som använder lösnaglar eller lösfransar är äckliga. Tvärtemot så kan man få till snygga och rent otroliga effekter av dem båda. Men just avlägsnandet är.....


In English: I have a strange aversion against the removal of false eyelashes (and false nails).

4 kommentarer:

 1. Jag förstår faktiskt vad du menar även om jag själv inte tycker det är riktigt lika äckligt som du. Att dra bort lösfransar känns lite halvläskigt faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Tina- Det är en knasidé jag har. Kanske borde jag köra en intensivkurs med mig själv och prova lösfransar dagligen ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag får det samma med lösnaglar! Men lösfransar har jag det helt omvänt med, men så brukar jag dränka in en bommulsrondell med remover för vattenfast makeup och hålla på ögonlocket i ett tag så kommer lösfransarna av sig själv :) Inte lika läskigt!

  SvaraRadera
 4. Honi- Det var ett bra tips! Om jag ska prova lösfransar i framtiden så ska jag prova det. :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.