onsdag 3 augusti 2011

Utmaningen, dag 2: Vilket är det största makeupmisstaget du gjort?

Vilket misstag har jag INTE gjort är nog snarare frågan. Men det där frostiga rosa läppstiftet från 80-talet var nog det första. Den looken kommer jag aldrig att lyckas med! Och det är väl kanske lika bra det. Eftersom jag har varit rätt så feg när det gäller sminkandet så har de flesta misstag begåtts bakom lyckta dörrar. Jag tror jag haft fler misslyckade frisyrer än makeuper faktiskt. Har haft alla längder och stilar från rakad skalle (OBS inte av några politiska ideologier utan för att jag blev less på håret. Såg ut som en stridsfånge efteråt) till det långa håret jag har nu. Har dessutom testat de flesta hårfärger förutom blond. Eller crazy färger som grön och blå.

Jag kommer troligtvis att fortsätta göra misstag när det handlar om makeup men jag kommer fortsättningsvis att hålla mig borta från frostiga läppstift.

6 kommentarer:

 1. Glöm för allt i världen inte att vi experimenterade medelst blå ögonskugga när vi var små. det var inte vackert det heller kan jag rapportera, även om vi tyckte det då ;-)

  SvaraRadera
 2. Och det var den rödhåriga ondskan som outade detdär!

  SvaraRadera
 3. Moahahahaha det visste jag väl. Annars hade jag blivit lite skrämd. Tror inte jag experimenterat med smink med någon annan faktiskt. Men visst var det skoj? Även om smaken ändras avsevärt med åren....

  SvaraRadera
 4. Vi har alltid haft roligt vad vi än har gjort hjärtat... eller ja, nästan alltid iallafall. Och tank god att smaken förändras. Blå ögonskugga är nästan lika avskyvärt som en massa andra bloopers vi gjort :)

  SvaraRadera
 5. Ja herregud ja! Och mer roliga saker blir det i framtiden- det är säkert :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.