fredag 9 september 2011

Essence "Where's the Party?"

Här kommer en duokrom pärla från Essence, nämliga duokroma "Where's the Party?". Jag tycker mycket om duokroma lack. Jag går mer igång på dem än hololack- men det är väl min läggning, så att säga. Den här skiftar från en knallig lila till djupt buteljgrön. En fantastiskt fin kombination. Som vanligt är det alltid lite knepigt att fånga själva skiftningarna på bild men jag tror jag lyckades. Essence är ett extremt billigt märke som jag inte förstår att någon i Sverige har tagit in? Hallå Eleven- ni som tar in i princip alla andra märken- kolla för guds skull in Essence. Jag tror märket är tyskt men jag är inte säkert, jag vet bara att deras hemsida listar upp butiker i Tyskland och Holland som säljer deras produkter. Essence har alltså inte bara lack utan en hel uppsjö av billigt smink också.
Jag ser inga nackdelar med det här lacket. Det är inte perfekt förstås men det hade jag inte räknat med för ett lack som kostar runt 6 kr. Det går att lacka med det utan att svära, det torkar snabbt med ett snabbtorkande överlack och håller ungefär lika bra som de flesta andra lack- det vill säga i ett par dagar. Jag begär inte mer heller. Faktum är att jag tänker köpa fler av dessa så fort jag får nys om att någon ska åka utomlands och kan langa till mig!In English: Essence, a budget superbrand. Here's the lovely duochrome "Where's the party?".

12 kommentarer:

 1. Galet fint! Undrar när vi får Essence i Sverige...

  SvaraRadera
 2. Perfekt, jag ska till Tyskland över dagen imorgon! ;)

  SvaraRadera
 3. Kerstin- Det måste bara vara en tidsfråga! Och tack :-)

  Honi- Hoppas verkligen du hittar Essence där :-) Då får du visa det i din blogg!

  SvaraRadera
 4. Är det inte rätt likt "Not like the movies" från OPI?

  SvaraRadera
 5. Jag fick ett av de här lacken av Alizarine-feline men har inte hunnit testa det än. Det ser underbart ut!!

  SvaraRadera
 6. Awesome Chemistry- Den är definitivt i samma duokroma grupp. Jag har inte just den men jag tror den är lite "blekare". Att den är lite mer grålila än skarpt lila som denna. Men jag är inte helt säker!

  Sminkan- Testa testa! Fastän borsten är lite bred och lång men å andra sidan är de så billiga att jag kan överse med det. Ser fram emot dina bilder :-)

  SvaraRadera
 7. Jag undrar också när vi får Essense i Sverige! Eller när det kommer en vettig nätbutik som skickar hit. Jag vill ha rätt många av deras lack!

  SvaraRadera
 8. Vilken färg!! =)

  SvaraRadera
 9. Nailtastic- Den rekommenderas varmt! Borsten må vara skit men färgen är värt det!

  Malin- Den är otrolig! :-)

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig färg! Namnet fårn mig att vilja svara något i stil med "On your nails!! That's where the party is!!!"

  SvaraRadera
 11. Jag vill också ha en essence-langare! Gud så praktiskt, min essence-lista är hur lång som helst. Hoppas de börjar med webshop snart.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.