onsdag 7 september 2011

Illamasqua Theatre of the nameless

Källa
Åh, Illamasqua! Så förtrollande era promobilder är. Jag är helt förhäxad av höstkollektionen Theatre of the nameless (De namnlösas teater). Bilden ovan är min favorit från kollektionen. Den är dramatiskt och har alla färger jag förknippar med hösten; vinröd, roströd, lila- det skulle bara varit lite tealgrönt med också. Dessutom är modellens hårfärg exakt den nyans jag vill ha! Perfekt kopparröd!
Alla bilder är lånade från Illamasquas blogg.
 Mina personliga favoriter är:
Lipglosset 'Belladonna'. Djupt fuchsiarosa som verkligen är en perfekt rosa. Den här måste jag köpa! Swatches av alla läppprodukter i kollektionen kan du se här.

Rougen i färgerna 'Ambition' och 'Morale'. Kolla in swatchesarna på dessa här. Helt otroligt snygga och lättburna färger. Kollektionen innehåller ju också 4 lack, varav swatches finns här;
Faux Pas (blålila)
Kink (buteljgrön)
Taint (stenbrun)
Vice (djup cerise)
Tyvärr så lockar inte lacken mig eftersom den där halvmatta ytan är inte riktigt min grej. Men det kan mycket väl hända att jag ångrar mig.

In English: I list my favourites from the new collection from Illamasqua!

3 kommentarer:

 1. Illamasqua har verkligen de finaste promobilderna! Guerlain de finaste förpackningarna... men i alla fall, jag är riktigt sugen på tre av de fyra lacken och Belladonna. Kanske även det gröna lipglosset, även om jag antagligen aldrig ens kommer testa det.

  SvaraRadera
 2. Visst har dom? Jag tycker de är helt otroliga. Den gröna lipglosset är för de modiga men det är absolut en snygg färg!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gärna äga alla de där lacken :)
  Deras promobilder har alltid varit helt otroliga :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.