fredag 25 november 2011

Snowcrystals Spring lilac

Här kommer min första recension för Styelstores skönhetspanel! Mitt utskick innehöll ju söta Spring Lilac från svenska märket Snowcrystals- ett märke jag har några lack från sen tidigare. Ett märke jag tycker mycket om även om ett av dem var en besvikelse rent färgmässigt. Men kvalitén är genomgående bra. Det enda man måste vara uppmärksam med när det gäller Snowcrystals lack är att det plötsligt kan börja rinna en droppe från skaftet. Men förutom det så finns det inget att klaga på faktiskt. Men nu till själva huvudstjärnan för inlägget; Spring Lilac!


Som ni ser är Spring lilac ett pastelllila lack med frostfinish. Och hör och häpna- det blir inte penseldrag i det trots att det är en frostfinish. Det har jag aldrig varit med om förut. Ränderna som ni kan se är räfflorna i mina naglar- speciellt på pekfingernageln där jag fått ett dike. Jag måste ha skadat nagelbandet på något sätt. Förhoppningsvis rättar det till sig i framtiden. Det mina bilder inte riktigt får fram, speciellt inte nu i november mörkret, är skimmret. Det finns nämligen finmalt guld/koppar skimmer och lite större skimmerflagor. Jag kan inte avgöra om det är guld eller koppar eller någon sorts mix av det. Fint är det iallafall och helt unikt.

På bilderna är det tre lager. Baslacket är Nfu Oh Aqua base och topplacket är den nya favoriten; Poshés snabbtorkande topplack. Rekommenderas hundra gånger om. Går att köpa på Ebay för en 50 lapp. Snowcrystals lack kostar 69:- st.

In English: Supersweet Spring Lilac from the Swedish brand Snowcrystals. This little streak-free frost (!!) gem has a beautiful golden/copper shimmer.

2 kommentarer:

  1. Jag är inte alltid helsåld på såhär oknalliga färger, men det ser fin ut ändå :)

    SvaraRadera
  2. Man kan inte gilla allt ;-) Ibland så ä det skönt att ha lack som det här. Det blir lite av en vilopaus från alla knalliga färger.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.