torsdag 1 mars 2012

Glossybox #februari

Jag var full av förväntan för att få hem min första Glossybox. Jag hade ju sett vad Linn hade fått i sin (tror även Kicki fick liknande innehåll). Jag menar, en fullstor hårolja (perfekt till mitt frissiga hår) och ett läppglans från Idun (som jag inte haft råd att köpa men hemskt gärna vill testa); det kunde ju inte bli annat än bra. Eller ja, hur blev det nu? Idag fick jag min box och tyvärr så är jag besviken.
Detta är innehållet i min box och tyvärr så är det väl bara liptinten från Becca som ser lockande ut. Handkräm från Crabtree & Evelyn är ok, visst, men just nu har jag 5 olika tuber med handkräm (inklusive en annan från C&E) på spridda ställen i lägenheten. Eyelinern från Eyeko har jag absolut ingen användning för så den får nog hitta ett nytt hem. Jag gillar neutral makeup (fyllde i det i min profil) och grön eyeliner är så lång ifrån neutral man kan komma. Men men.

4 kommentarer:

 1. Jag hade nog också velat ha oljan och glosset från Idun om jag nu hade valt att prenumerera på Glossyboxen. Jag avvaktar fortfarande lite innan jag sätter upp mig för något, det verkar vara så många besvikna den här månaden! :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de flesta verkar vara rätt så besvikna tyvärr. Jag ska se om jag återupptar min prenumeration senare.

   Radera
 2. Jag är nöjd med min första box. Fick Idun-glosset bl.a. Angående att den gröna eyelinern inte känns som att den passar din profil så är jag rätt säker på att jag läste att att den första boxen man får inte skulle vara anpassad efter ens profil, men att de efterföljande skulle vara det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå! Jag trodde det var anpassat direkt. Men det är bra att du är nöjd så inte alla blev missnöjda. :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.