onsdag 29 februari 2012

L'oreal Color Riche "Mysterious Icon" (#805)

Ok, här kommer ett lack som överraskade mig. Jag låter bilderna tala för sig själva:
Som ni ser så är Mysterious Icon brun på naglarna medan det tydligt är lila med guldskimmer i flaskan. Men missförstå mig inte- det här är otroligt vackert. Det var bara inte den färgen jag trodde att det skulle vara. Och jag ber om ursäkt för det överflödiga topplacken som ligger över nagelbandet på några ställen (jag missade det innan jag tog bilderna). Formulan var superb och det blir otroligt jämt på naglarna. Det täcker efter två lager. Men borsten/penseln är ingen höjdare. Den är bred och platt vilket jag visserligen gillar men den är för lång. Vid första lagret så blev halva nageln målad eftersom penseln drog med sig färgen på något märkligt sätt. Men jag är imponerad över hur jämt det blev. Jag har ju en fåra i pekfingernageln men den syns inte med det här lacket på. Jag tror det blir mer köp från den här serien.

De kostar ca 59:- st och finns överallt där L'oreal säljs.

In English: A shapeshifter: from a grey purple with a gold shimmer (in the bottle) to a deep brown with a beautiful glow. These new polishes from L'Oreal has an impressive formula but the brush needs improvement.
 

2 kommentarer:

  1. De lacken är superbra! Har haft mitt på i snart en vecka utan tipwear :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt klarade bara några dagar innan det blev tipwear- men jag är ganska våldsam med mina naglar ;-) Glansen höll sig fin dock.

      Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.