torsdag 21 juni 2012

Brite Bird Copper Boom!

Jag är mycket svag för koppar, speciellt kopparglitter och när jag såg att Sanna hade ett (uppkommande) lila lack med glitter i sin webshop så var jag tvungen att skicka en liten förfrågan. Snällt nog så fick jag köpa ett från hennes begränsade förråd. Jag är verkligen tacksam och nöjd för denna lilla pärla.

Som ni kan se (jag rekommenderar att ni klickar på bilderna för de ser ofokuserade ut och jag lovar att de inte är det!) så är Copper Boom! ett mörkt blålila jelly lack med glitter i koppar och blått. Helt fantastiskt fint! Jag kommer att bära det mer till hösten då jag längtar efter mer mörka färger. Just ni är knalligt och pastell högt på min lista.

Formulan var bra och jag tror det är tre lager på bilderna. Eftersom det är en jelly så blir det ju aldrig helt täckande men det stör absolut inte.

In English: Swedish Indie brand Brite Bird "Copper Boom!"- a beautiful little gem that Sanna has created.

7 kommentarer:

 1. Jättefint, påminner lite om det hypade Max Factor-lacket!

  SvaraRadera
 2. Fast nu såg jag att du nyss swatchat de och bredvid varandra var de inte så lika, hehe. Men båda med sin egen charm :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis- det är olika nog så man kan ha dem båda ;-)

   Radera
 3. Så vansinnigt vackert! Måste genast se efter om det finns några kvar till försäljning, misstänker att så knappast är fallet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maila Sanna och hör (det var det jag gjorde men säg inte till någon ;-))

   Radera
 4. Oh, de ser ju jättesnyggt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag är superförtjust. Sanna är verkligen jätteduktig!

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.