tisdag 31 juli 2012

Deborah Milano "Purplish"

Det här skulle ha potentialen att vara ett perfekt lack om det inte var för en sak: stringglitter! Eller bar glitter, trådglitter eller vad ni vill kalla det- jag avskyr det. Det ät fult och svårt att få bort. Så, nu har jag fått det ur mitt system. Nu till bilderna:"Purplish" (vilket är ett tveksamt namn eftersom det är lila, inte lilaaktigt) är ett kallt, mörklila lack med prismatiska glitter och (tillverkarna på Milano skulle stannat här) prismatiskt stringglitter. Det prismatiska glittret är så fint och skiftar i regnbågens färger vilket är en fin kontrast mot det klart lila. Den lila grundfärgen är nästan metallisk, den måste innehålla något finmalet skimmer för det är inte vanlig kräm. Stringglittret förstör bara och gör lacket knöggligt.

Jag är väldigt kluven till detta lack: färgen är himla fin och mer lysande lila i verkligheten och jag är svag för den här typen av prismatiska glitter. Men stringglittret förstör allt. Jag förstår verkligen inte poängen med det för det drunknar i lacket och syns knappt på bilderna (förutom bulorna de skapar på ytan av lacket). Jag tror förresten D Milano gjort ett liknande rött lack men jag är inte helt säker eftersom närbilderna inte är särskilt bra.

In English: "Purplish" is a very beautiful blueish purple with a lovely prismatic glitter but completly ruined by horrible bar glitters.Why Deborah Milano have you unleashed the terror of bar glitters (which should be banned) on a perfectly gorgeous polish?

6 kommentarer:

 1. Jag gillar string-glittret :D tycker det är jättecoolt, detta skulle jag absolut kunna tänka mig. Och vad fin headern blev!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha det är bra att någon gillar det ;-) Och tack så jättemycket!

   Radera
 2. Jag hatar också sting-glitter!
  Håller med dig, annars var det jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det liksom förstörde lite för det är ett himla fint lack!

   Radera
 3. Vad skulle string-glittret där och göra egentligen? Himla dumt med ett i övrigt så fint lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt! Det bara knögglade till det.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.