måndag 2 juli 2012

Shopping4net- the aftermath

Efter lite mailande fram och tillbaks så gick kundservice på Shopoing4net med på att ersätta lacket som gock sönder och kladdade ned allt i paketet. Idag fick jag hem ersättningslacket:Det är bara en sak som stör mig och jag kanske är gnällig nu men jag tycker inte riktigt om att jag behöver betala fullpris för de nedsölade lacket. Ok, innehållet är det inget fel på. Efter att flaskorna rengjorts med aceton och eventuella etiketter har antingen trillat bort eller blivit missfärgade så går de att använda. Men i det skicket de är så skulle de aldrig säljas för fullpris i butik. Är det då rätt att jag ska betala fullpris för dem? Principiellt så säger jag nej. Så jag är irriterad och Shopping4net har förlorat en bra kund.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Jag håller med, du har rätt och de har fel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Sista gången jag beställde därifrån.

   Radera
 2. Jag håller helt med dig! De kunde väl i alla fall skickat med något extra som plåster på såren tycker jag... >_<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller dra av en summa på kostnaden eller något. :-(

   Radera
 3. Håller med dig, det var ett tag sen men jag var tidigare flitig kund hos dem och hade gärna beställt därifrån någon gång. Som det är nu vill jag bara ta bort länken från min blogg, det verkar som de skött det hela väldigt dåligt med början undermålig paketering.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, alla vet ju att ömtåliga flaskor måste packas varsamt inte bara kastas ned i ett kuvert. Jag är himla trött faktiskt. Första gången jag fått hem trasiga flaskor och jag har beställt mycket online.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.