fredag 10 augusti 2012

Depend #2026

Jag har bara köpt ett av Depends holografiska lack och valet föll på det beigea 2026. Och jag tycker det var ett himla bra val faktiskt! Bildspam:

Depend 2026 tillhör alltså den nya holografiska kollektionen och det är en riktig pärla trots att färgen kan se lite tråkig ut. Det är verkligen en sandig beige med fina regnbågar. Hette den inte "Sand beige" eller något liknande i pressreleasen? Och det kanske står i själva displayen också? Nåja, det är ganska oviktigt egentligen.

Jag bör tillägga att detta är oerhört skirt så måla det över något bra neutralt lack så sparar du lite på dropparna. Försöker du bygga upp en opacitet med bara detta så går det kanske åt 5-6 lager och då kommer flaskan att sina snabbt. Jag har två lager ovanpå 192 från Depend som är det bästa underklädeslacket i alla kategorier. Jag hoppas verkligen Depend återlanserar det. Det täcker gott efter bara ett lager! Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Jag börjar få upp ögonen mer och mer för holo och jag funderar faktiskt på att köpa fler från Depend. Har mina ögon på Laurel Green....

In English: Swedish brand Depend has created a lovely collection of only holographic shades. This is the beige one but it's far from boring!

10 kommentarer:

 1. Superfint. Jag köpte ju alla. Verkligen nödvändigt...not. Men jag är ändå glad över mina lack.

  Ocean Green är jättefint också. Men...jag har bara provat två så det finns säkert fler där som är görfina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kollade på Ocean green idag och den är verkligen också jättefin :-)

   Radera
 2. Ett utmärkt val! Det är ett av de allra vackraste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag blev tokförtjust direkt :-)

   Radera
 3. Ojoj vad snygg den var på dig!!

  SvaraRadera
 4. Det är ett vackert lack, klart värt att äga...

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.