fredag 17 augusti 2012

Depend Magnetic #6006

Jag måste erkänna att magnetiska lack inte är min grej. Det är för mycket pill eftersom man måste sätta magneten mot en nagel i taget, vänta tills mönster bildas (vilket det inte alltid gör) och sen gå vidare till nästa nagel och upprepa hela proceduren. Det funkar inte för mig, tyvärr. Jag fick Depend #6006 av Bella i ett byte. Men låt oss övergå till bilderna:

6006 är en jättefin tealgrön färg med ett grönt skimmer. Jag misslyckades ganska så rejält med mina ränder och de blev bäst på högerhandens tumme. Men, som sagt, magnetiska lack är inget för mig och jag kommer inte slösa mina pengar på att köpa några. De passar folk som gillar nailart och som gärna pyssla med varje individuell nagel. Men inte för mig.

In English: Swedish brand Depend's take on the magnetic trend doesn't impress me much unfortunatly.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar effekten av magnetlack, men orkar liksom inte riktigt hålla på jag heller. Jag gillar inte nailart. Men jag har dock inhandlat totalt 5 magnetlack och de två jag har testat (varav det ena var detta) lyckades jag få till rätt snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man måste nog ha en massa tålamod. Jag är nog för otålig för detta :-) Men kul att höra att du fått bättre resultat!

   Radera
 2. Magnetlack verkar inte funka på mig, lyckas inte få något bra mönster oavsett märke. Vet inte om det kan bero på att mina naglar är för kupiga? Tråkigt är det i alla fall eftersom jag tycker det ser ganska kul ut på andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där sa du något! Mina naglar är också ganska så kupiga- tummen är väl den som är "plattast". Det kanske fungerar sämre på dem (?)

   Radera
 3. Nagellacket hade en helt underbar färg, blir nyfiken på att prova :-) och se hur det funkar på mina naglar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju alltid värt att prova- färgen är ju lika fin oavsett om det blir mönster eller ej :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.