tisdag 28 augusti 2012

Estée Lauder "Bête Noir"

Första lacket att testas från godingarna från Estee Lauder är Bête Noir, något jag vet ni var nyfikna på. Och jag måste tillägga att bild 2 kanske inte blev så bra för att se just lacket men jag tyckte effekten blev rätt så cool:
Färgen är mörkt, nästan metallisk, blålila med ett fint lite mer rödlilla skimmer. Formulan är otrolig, nästan lite gel-aktig. Svårt att förklara exakt. Det blir otroligt jämt. Jag har tre lager på bilden eftersom det fortfarande var aningens flammigt efter två. Men jag måste säga att jag är imponerad av formulan. Nu återstår det att se om resten av Estée Lauder lacken håller samma kvalité. Jag vet inte om formulan är ett gott skäl nog för det höga priset (240:- st). Men samtidigt så kan jag säga att formulan på det här lacket är ren perfektion.

Och, jag måste tillägga att tipwearet kommet ifrån Essie Good to Go toppcoat. Jag kan inte tänka mig något annat för just nu får jag tipwear oavsett lack. Blir nog att jag återgår till Poshé (eller testar Seche Vite) när Essie-flaskan är slut.

In English: Bête Noir, a dark vampy blurple that get almost freakishly even when it dries.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

4 kommentarer:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.