måndag 27 augusti 2012

A England "Order of the garter"

Av någon anledning så fick jag ett märkligt sug för ett klarblått lack för ett litet tag sedan och det passade sig så bra att "Order of the garter" från A England fanns i Nailmails överskottsshopp när jag beställde mina Zoya. Så den bara "råkade" slinka ned i korgen. Men till lacket nu:
Order of the garter är alltså ett klarblått lack med massor av vackra glassflecksglitter. Färgen är otroligt vacker och det var precis den blåa nyansen jag sökte. Jag har bara ett problem med den och det är egentligen inget problem som sådant. Vanligtvis är A Englands lack mycket opaka och har den där "smör-känslan". Man liksom bara brer på dem och lacket glider på bra. Men den här var inte alls så och det tog tre lager (egentligen ingen katastof men det gjorde mig förvånad) innan det blev opakt och inte flammig. Kanske beror det på själva glassflecksformulan, jag vet inte. Jag fick dessutom tipwear mycket snabbt. 

Jag tror jag dömer Order of the garter lite hårdare eftersom vanligtvis är formulan så bra på alla lack från A England. Det är en helt ok, medelmåttig formula, men den står ju ut extra när alla andra är så bra.

In English: A bright blue glassfleck polish from A England: Order of the garter. A stunner.

6 kommentarer:

 1. Jättefint! Det ser ut att vara ganska likt Zoya Song.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste jag googla fram :-) och tack!

   Radera
 2. Ser fint ut men kittlar inte köptarmen. Eller klickfingret. Vem vet, jag kanske skulle gilla formulan på det här lacket. Jag som ogillar A Englands vanliga tjocka smörighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte spektakulärt men är man sugen på klarblått som jag var så fyllde den sin plats bra. Och ja, den här formulan kanske passar dig bättre för den är inte alls som de andra A England lacken. :-)

   Radera
 3. Jag älskar den här färgen! Så himla snygg (och perfekt pedikyrfärg också!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh! Jag måste testa den på tårna :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.