fredag 24 augusti 2012

Holofredag: Nfu-Oh #63

Det är fredag igen och jag har faktiskt ett hololack på lager åt er! Jag har inte så många hololack i min lacksamling så jag får sprida ut de jag har. Men låt oss hoppa till bilderna istället:


Nfu-Oh #63 är ett kallt rosa linjärt holo som ger en massa regnbågar. Tyvärr så var jag så puckad att jag använde topplack. Om ni inte visste det så förstör topplack själva holoeffekten av någon skum anledning. Det liksom gör det lite "mjölkigt". Tyvärr är formulan mer än hemsk: den drar med sig lack, det blir flammigt och ojämt även vid 3 lager. Den är en ren plåga att måla med och jag begriper varför jag så sällan lackar med det. Det är liksom inte värt frustrationen i mina ögon.

In English: The pink holo, no 63 from Nfu-oh. Even though it's pretty the formula is dreadful.

9 kommentarer:

 1. Väldigt fin holoeffekt även om jag inte är så förtjust i basfärgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som alla deras hololack tyvärr- lite bleka.

   Radera
 2. Nej, Nfu Oh är mycket skrik för lite ull. Använder knappt mina alls. Men de är ju roliga att ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fastän jag tror inte jag köper några fler hololack från dem. Om de inte skapar något nytt och alldeles extravagant förstås ;-)

   Radera
 3. Har hört att om man lägger hololack ovanpå ett lager torkat Seche Vite så ska de göra appliceringen enklare, har inte hunnit testa själv ännu men det finns de som säger att det funkar bättre..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag inte testat! Jag har deras Aqua base coat som man ska använda under deras hololack men det funkar hemskt dåligt.

   Radera
 4. Jag säger som Anne, tjusigt holoeffekt, men lite småtrist färg.

  Skumt med överlacket! Jag upplever sällan att det sabbar holoeffekten...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske beror på överlacket också? Du använder väl Seche vite? Det är nog det enda topplacket jag (märkligt nog) inte testat än.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.