fredag 24 augusti 2012

På tal om holos....

Har ni sett hololacken från FNUG?

Jag har sett swatches på dessa och de ser otroliga ut! Väntar på att Eleven tar in dem.

12 kommentarer:

 1. Lite bleka dock tycker jag, lite som NfuOh. Fina dock!

  SvaraRadera
 2. Japp! Jag ska ha dem! Försökte köpa dem från en webshop i Danmark men de hade inte Sverige som fraktalternativ. Längtar tills de kommer i handeln så jag kan köpa dem. Nelly kommer ta in dem och ytterligare något ställe tror jag. Eleven säger du? Super! Längtar ihjäl mig!

  SvaraRadera
 3. The silver holo is supposedly better than the Chanel one. Mesa wants! One can never have too many holo's. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, I've seen the swatches too! Incredible! <3

   Radera
 4. Håller med om att de ser underbara ut, kommer definitivt att köpa dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, eller iallafall det silvriga och det gröna

   Radera
 5. Ha! Jag hittade en webshop som sålde dem så de är beställda och klara. Nu väntar jag på leverans!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åha! Då ser jag fram emot dina bilder :-D Nu fick jag svaret nedan om vilka webbshoppar som tar in dem innan jag hann att svara ;-) Ska bli intressant att höra vad du tycker. Jag har inte testat FNUG förut.

   Radera
 6. Tack för uppmärksamheten kring FNUG Holographic Collection! De som än så länge hunnit beställa de snygga lacken är: Eleven.se, Nelly.com, Stockholm Market (Riddargargatan/Stockholm), Stockholm Market (MOOD-gallerian/Stockholm) och Miloii (Malmö). Det är nog precis på håret dock att de hunnit få ut dem till försäljning redan men inom ett par dagar finns de att köpa skulle jag gissa. Förutsätter också att många fler kommer att ta in den nylanserade kollektionen inom kort.

  SvaraRadera
 7. Ett tillägg: även Matas (Malmö) och Matas (Varberg) har tagit in FNUG Holographic Collection nu. Besök gärna FNUGs hemsida www.fnug.com samt vår svenska FB-sida http://www.facebook.com/#!/pages/BeautyBizzCompanySweden/166435336764824 för mer information om färger, nyheter, tips etc......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att så många webbshoppar och affärer har tagit in dem. Jag är säker på att alla holoälskare i Malmö (jag vet några däromkring) och i Varberg är överlyckliga nu :-D

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.