fredag 31 augusti 2012

Hörrni lacknördar därute

Jag har aldrig beställt från Transdesign och jag har hört att frakten är ganska så hög. Nu undrar jag om de finns några som brukar beställa därifrån och som har lust att låta mig hänga på ett hörn? Jag såg att de har Barielle nämligen..... och de var vääääldigt billiga.

8 kommentarer:

 1. I've ordered from Transdesign/nailsupplies(it's the same company,just different sites). The shipping to Norway is $23,so I would think it's about the same for shipping to Sweden. What I do is that I wait until I have gathered 9 polishes(that's how many full sized polishes they put in a flat rate box) and buy them like that,because it will be cheaper. Also,remember to write in the comments box that they should write a lower amount(I don't know what your customs limit is,but make sure the amount you write is under that).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! I'll have to note this down. Yes, the shipping cost should be about the same I think. I have to try it one of these days.

   Radera
 2. Hej!
  Om du inte redan är med i gruppen "Lacka - Byt" på Facebook så gå med där. Där har vi precis gjort gemensam beställning från Transdesign, och jag gissar att det är långt ifrån sista gången. Skicka ut en trevare där så tror jag du får napp ganska så omgående :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Jag hade ingen aning om den här gruppens existens så jag gick med direkt :-D

   Radera
 3. Kan verkligen rekommendera Lacka-Byt, har inte hängt på någon sambeställning genom den gruppen än, men vad jag förstår så var den stora TD-beställningen som MyNailMania hade hand om även med folk därifrån. Jag har hittat många fynd i den gruppen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det verkar vara en kul grupp. Om inte annat så är det skoj att hitta andra som gillar nagellack :-)

   Radera
 4. Jag beställer från transdesign i princip varje månad, alltid nio-lack i varje beställning. Lacken är så billiga att priset ändå blir lågt, trots hög fraktkostnad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det blir ju billigare än om man skulle köpa här kan jag tänka mig

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.