måndag 3 september 2012

MAC "Flaming Rose"

Röda lack kan man ju inte få nog av. Speciellt när det faktiskt är ett knallrött krämlack och inte ett jellylack! "Flaming Rose" kommer från MACs stora lackkollektion och den kommer att bli permanent i sortimentet. Himla kul tycker jag för det här är verkligen en klassisk röd. Visst, varje lackmärke har ju gett ut minst en röd någon gång så nyansen är knappast unik. Men vill du ha en bra röd, dvs en med en bra formula så rekommenderar jag denna:"Flaming Rose" är en neutral knallröd och givetvis så är det omöjligt för kameran att återge rätt nyans. Den ser tomatröd ut ovan men den är snäppet kallare än så i verkligheten. Men formulan är bra och borsten är helt ok också trots att det är en MAC borste: inga spretiga strån eller märklig form. Formulan är super och lacket liksom suger sig fast vid nageln så jag rekommenderar flödiga lager. Det täcker vid två lager men jag tog tre för gammal vanas skull. Stor tumme upp alltså!

In English: A classic red from MAC, Flaming Rose. Truly pretty and easy to work with. I recommend this to anyone who looks for this classic shade.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

4 kommentarer:

 1. Oerhört snyggt! Men jag vet inte, det kommer förmodligen inte att hitta hem till mig ändå. Det hade krävts något extra för att jag skulle vara beredd att betala mer än en hundring för ett vanligt rött lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju om man vill ha en extra "lyxig" röd.

   Radera
 2. Himla härlig röd nyans, men jag håller nog med Anne, det är för dyrt för en så vanlig färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju kruxet med de dyrare lacken. Man vill ju att de ska vara speciella.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.