onsdag 29 augusti 2012

Recension: Ro's Argan Bodylotion

Bild kommer från  http://www.lush.se/shop/product/product/path/209/id/1212/kropp-ros-argan- 
För ett bra tag sedan fick jag hem lite godbitar från Lush att testa och den jag såg mest fram emot att testa var Ro's Argan Bodylotion. Och jag blev inte besviken! Det här är en bodylotion du använder i duschen. Alltså, när du tvättat dig så smörjer du in dig med den här ljuvligt doftande krämen och sköljer sedan kroppen. Den doftar förresten inte ros utan något mer sött och godisaktigt. Resultatet blir faktiskt en otroligt återfuktad och väldigt väldoftande hud. Jag kommer att köpa den igen om jag någon gång befinner mig i närheten av en Lush butik. Jag har ingen lust att betala 70:- i frakt för att få hem den från Lush webbshop. Nackdelen är det höga priset, 279:-, men burken är ju ganska så stor (240 g) så den räcker ju en stund. För en studentplånbok så är detta lyx.

Lush testar inte på djur vilket är ett stort plus. För er som är intresserad av innehållet så kommer här en liten lista:
Glycerine (Glycerine)Almond Oil (Prunus dulcis)Brazil Nut Oil (Bertholletia excelsa),Vanilla Pod Infusion (Vanilla planifolia)Fair Trade Shea Butter (Butyrospermum parkii),Stearic Acid (Stearic Acid)Argan Oil (argania spinosa)Cupuacu Butter (Theobroma grandiflorum)Perfume (Perfume)Triethanolamine (Triethanolamine)Cocoa Butter (Theobroma cacao)Rose Absolute (Rosa damascena)Geranium Oil (Pelargonium graveolens)Lemon Oil (Citrus limonum)Limonene (*Limonene)Cetearyl Alcohol (Cetearyl Alcohol)Citronellol (*Citronellol)Coumarin (*Coumarin)Geraniol (*Geraniol) (kopierat från Lush.se)


Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

6 kommentarer:

 1. Blir det inte halkigt på golvet om man sköljer av den direkt? Låter skumt... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, där sa du något ;-) Nä, inte vad jag har märkt men jag har världens minsta hörndusch så det finns knappt något golv att tala om. Har man kakel eller badkar så bör man kanske vara lite försiktig. ;-)

   Radera
 2. Jag gillar denna jag också, och för att svara på sminkans fråga så blir det inte det! Det är som att värmen från duschen "smälter" in produkten i huden och utjämnar lagret, inte att den riktigt blir avsköljd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är toppen verkligen :-D

   Radera
 3. Frakten på Lush är väldans hög ja :/ Lite synd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket! Fastän lite tur också kanske annars skulle jag handla som en tok ;-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.