tisdag 21 augusti 2012

Wet'n Wild "Lavender Crème"

Det här är andra lacket jag fick att testa från webbshoppen Allice.se Det är ett härligt krämlack från Wet'n Wild vilket jag tycker är ett mycket bra budgetmärke. Det här har det aningens missvisande namnet "Lavender Fields Crème" (jag snurrade till namnet- skyller på en icke fungerande hjärna ;-)). Man kan ju tycka att ett lack med ett namn som det ska vara lila på något sätt och inte starkt ceriset. Men i ärlighetens namn så är det en petitess. Låt oss titta på lacket istället:

Som ni kan se så är det ett starkt cerisefärgat lack som drar åt det kalla hållet. Eller ja, cerise är ju en kall rosa färg men den här är snäppet kallar än bara "vanlig" cerise. Lät det vettigt? Bra formula, torkade snabbt och jämt. Det enda problemet jag hade var att det gärna började rinna en droppe från skaftet på penseln när jag lackade vilket gjorde att det faktiskt droppade lack på mina fingrar. Ibland så blir det så med vissa lack och jag har fortfarande inte hittat något egentligt sammanband men det är ett störande fenomen.

Lacket finns att köpa hos Allice.se och säkert på andra ställen där Wet'n Wild säljs. Kostar 49:-

In English: "Lavender Crème" from Wet'n Wild. Strange choice of a name since this is bright pink, not lavender or purple/lilac at all. Still a very nice cream polish though.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

4 kommentarer:

 1. Det finns ju lavendel i rosa (och vitt och blått förutom lila) men inte så starkt rosa. Inte den jag haft i min trädgård alla fall.

  Fint lack! fina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack å tack :-) Ja, just det- det finns ju vitrosa och vit lavendel. Med lite tur så kanske det kommer cerise lavendel i framtiden ;-)

   Radera
 2. Finfint, men mycket skumt namnval :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är det faktiskt. :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.