fredag 7 september 2012

Holofredag: Make Up Store "Mariann"

Detta blir ett hastigt inlägg eftersom jag höll på att glömma bort det. Jag håller på att pluggar svensk fonetik för tillfället och när jag väl har kommit in i pluggandet så glömmer jag tid och rum. Samt att jag sitter och provar olika ljud: "tj-tjöksdörr=köksdörr" "sjed=sked" osv.  Men nu till lacket!Som vanligt så kan ni klicka på bilderna vilket alltid är ett bättre alternativ. Jag vet faktiskt inte varför de ser lite ofokuserade ut här. Klickar ni på dem ser ni att de är kristallklara.

Iallafall, Mariann är ett ljuvt babyblått hololack som i vissa sken slår över till en mer lavendelblå färg.Holon är kanske inte den kraftigaste men den är en den där finmalda sorten som jag gillar. Dessutom är formulan riktigt bra. Inga flammor, pölar eller lack som dras med- utan bara lättlackat! Jag har tre lager på bilderna. Färgen kanske inte är den mest spektakulära men det är något med den som gör att jag gillade den väldigt mycket. Och jag är inte mycket för blått.

In English: Sweet Mariann from Swedish make up brand Make Up Store. This is a lovely pale lavender (or perhaps robin egg) blue with a pretty holo. Great formula on this!

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

12 kommentarer:

 1. Det får mig att tänka på ett av HMs holografiska lack de släppte förut. Det var väl mer duvblålila om jag inte minns fel, men det ser lite krämigare ut (?) än den vanliga, skira typen av holosar. Fast det kanske bara är tack vare färgen och partikelstorleken?

  Fint är det i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var det i samma veva de släppte ett cerisefärgat hololack? Jag missade både typiskt nog. Det här var inte så skirt utan det byggde upp bra. :-) och tack!

   Radera
 2. Härlig färg! Jag skulle velat ha lite mer omph i holoeffekten för att det ska vara värt MUS's priser, men färgen var det inget fel på

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är inte ett "in-your-face"-holo. Man måste nog mest falla för färgen om det ska vara värt det, tror jag.

   Radera
 3. Det här lacket är jag glad att jag fick hem för jag hade nog inte köpt det om jag bara sett lacket i flaskan i butik men nu när jag har testat det är jag överlycklig att jag äger det..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så mycket finare på!

   Radera
 4. den var ju väldigt söt! Men jag håller med Cactus om att det är lite lite holo för pengarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får köpa den för färgen, inte för själva holoeffekten om du förstår vad jag menar ;-)

   Radera
 5. Fint, även om jag oftast föredrar knalligare färger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror de som vill ha en kraftig holo blir besviken. Jag gillar dock den milda effekten. :-)

   Radera
 6. Sött fast lite mesig holo. MUS har ju gjort så jävla holos så det är synd att de inte fortsatt på samma linje tycker jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg Sminkans jämförelse med FNUG och de äldre MUS-holo-lacken och de var ju otroliga.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.