fredag 7 september 2012

MAC "Girl about town"

Detta är det andra lacket från MACs nya lackkollektion. "Girl about town" beskrivs som en bright blue fuchsia vilket stämmer alldeles utmärkt. Eller ja, 'cerise' är väl ordet vi oftast använder för fuchsia. Men Låt oss hoppa till bilderna så kan vi nörda ner oss lite sedan:
Färgen är alltså en stark, kall cerise och det är ett krämlack utan det minsta skimmer eller glitter. Ibland är det skönt eftersom, ja, kräm är lugnare på naglarna (såtillvida det inte är en neon då men de är ju en kategori för sig). Den här typen av färger känns oftast vanliga och jag tror att många förbiser dem. Det är sällan det blir en storm bland nagellacksnördar. Men samtidigt så tycker jag att det är en mycket bra färg. Den är liksom lite edgy utan att bli för påträngande. Förstår ni hur jag menar? Dessutom så tror jag att den lockar en större målgrupp. Jag har egentligen aldrig tänkt på det förut, vilka som kanske kan gilla eller uppskatta en viss färg eftersom förut så har det egentligen bara handlat om de färger jag gillar och de jag köper. Jag tror jag aldrig skulle köpt "Girl about town" i butik men nu när jag har det hemma så gillar jag det väldigt.

Formulan är bra och penseln är faktiskt bra också även om den är i smalaste laget. Jag har fått hemska penslar i andra MAC-lack så förhoppningsvis är det något som blivit förbättrat.

PS. Holofredag kommer lite senare- yay!

In English: Another polish from MAC's new permanent collection. This is "Girl about town" and it is described as a bright blue fuchsia which sums it up quite well The formula is great on this and MAC has certainly improved their brushes.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

6 kommentarer:

 1. Supersnygg färg och jag förstår precis vad du menar. Faller aldrig för kräm i butik...speciellt inte rosa, röda osv. Men just kräm i den här färgen blir jag alltid förtjust i när jag väl lackar med dom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en dold pärla liksom. Som en vit t-shirt: aptråkig att köpa men bra att ha. ;-)

   Radera
 2. Haha, håller precis med dig. Skulle aldrig ha köpt detta men så himla fint det var på...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns säkert billigare alternativ även om jag inte kommer på något på rak arm ;-)

   Radera
 3. Det finns ju i princip alltid saker som är mer spännande och intressanta när man väl står där och ska välja vad man ska köpa, men en sådan här färg blir verkligen aldrig fel på naglarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man dras ju nästan alltid till det som glittrar ;-) Jag vet att jag får sådant "skat-beteende" när jag kollar på lack. Man glömmer ofta bort att krämisar kan vara himla bra också.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.