fredag 18 januari 2013

Mariah Carey by OPI

Jag har tidigare skrivit om Mariah Careys samarbete med OPI som resulterade i en kollektion som släpps nu i dagarna (jag tror Eleven har fått in den i sin webbshopp). Mest hypade var ju Liquid sands lacken som har en sorts skrovlig yta- ungefär som sandpapper. Själv så var jag inte så intresserade av dem eftersom jag faktiskt inte gillar skrovliga ytor på lack: jag vill att de ska vara glansiga och släta som glas.

I början på veckan så fick jag hem hela kollektionen vilket var jättekul! Jag hade haft en kass dag så det var verkligen ett lyft. 
A butterfly moment, Pink yet lavender, Sprung och Anti-bleak
A butterfly moment beskrevs i releasen som en frostig nude vilket fick mig att rynka på näsan. Men när jag fick hem den så inser jag att det är en milt aprikosrosa med bronsigt eller kopparaktigt skimmer så jag tror den kan bli en favorit. Sprung var det lacket jag mest såg fram emot och det är minst lika fint som jag trodde. Pink yet lavender är gulligt och jag tror det kommer att passa perfekt både till A butterfly moment och Anti-bleak. Anti-bleak påminner om ett gammalt lack från Zoya som heter Demi. Jag får nog göra en jämförelse framöver.
Stay the night, Get your number, Can't let go och The impossible
Jag var först skeptiskt mot Liquid sands lacken men direkt när jag fick hem dem så testade jag Stay the night eftersom jag har en svaghet för svarta glitter/skimmerlack just nu. Och tro min förvåning när jag blev överförtjust. Det är så himla märkligt lack: det glittrar trots att det är matt och den matta ytan blev faktiskt snygg. Den påminner om asfalt som spruckit upp och avslöjat lava under: det är lite elakt och lömskt. Och jag kan med glädje meddela att de sitter bra också. Jag har haft mitt på i tre dagar nu och det har inte chippat eller blivit tipwear. Jag misstänkte först att de skulle vara lika dåliga i hållbarheten som suede lacken som kom för ett par år sedan (om ni minns? de höll i bara några timmar). Det enda negativa jag kan säga är att det känns lite skumt när man drar fingrarna genom håret. Eftersom lacket är såpass skrovligt så drar det lite i håret och jag tyckte den känslan var lite obehaglig. Men vad gör man inte för att vara snygg. Det kommer snart ett inlägg med Stay the night.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

4 kommentarer:

 1. Ja jag tror också att man behöver testa själv för att se hur coolt det ser ut. Jag är verkligen nyfiken på dem och skulle vilja köpa några. Var de svåra att ta bort med remover sen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen för sent svar men ja, de är lite trista att ta bort. Man får helt enkelt behandla dem så envisa glitterlack. Eftersom kornen är såpass fina så trasar de bara sönder bomullspadsen :-/ Och testa- det finns miniset om inte annat :-)

   Radera
 2. Blir spännande att se dina swatcher på den här kollektionen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det kommer ett inlägg idag :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.