fredag 11 januari 2013

FNUG Psychedelic

Holofredagen är här och givetvis så ska jag därför visa ett lack som är rent ut sagt våldsamt holografiskt, nämligen Psychodelic från FNUG.


Lacket är vidrigt att måla rent ut sagt. Det blir mest en sörja av det och man belönas bara av den fantastiska effekten i starkt ljus. Jag fick använda blixt för att få till bilderna eftersom solen inte direkt har varit synlig de sista månaderna. Jag tror det var tre lager på bilderna.

Vad tycker ni? Är holoeffekten värd krånglet med en värdelös formula?

14 kommentarer:

 1. Vad har du för baslack? Själv skaffade jag Aqua Fix och sen har det funkat riktigt bra även med krångliga hololack. Utan det tycker jag inte det är värt jobbet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just detta lackade jag ovanpå ett annat lack- jag hade läst någonstans att det skulle funka bra. Men ehm, det gjorde det inte :-) Har ett aqua fix från Nfu Oh hemma så jag får nog testa med det.

   Radera
 2. Underbart! Jag upplevde faktikst inget problem med formulan, men jag har aldrig märkt något sådant med något hololack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror nog att jag är extremt petig ;-) Lite prinsessan på ärten ;-)

   Radera
 3. Ett underbart vackert lack! Och du borde verkligen testa en Aqua Base under, det gör mils skillnad för appliceringen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag får testa med aqua base från Nfu Oh nästa gång :-)

   Radera
 4. Åh, vad tråkigt att du hade problem med den. För mig funkar den ypperligt. Gör som Emma säger och prova en aqua base. Vill du så maila mig så fixar jag en decant av någon av mina till dig. Jag använder dem aldrig så jag kan "offra" lite utan problem. ;D

  sminkan_@hotmail.com är mailadressen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så rar du är! Jag ska testa med mitt aqua base först och se om det funkar. Jag har ju ändå en flaska som står. ;-)

   Radera
 5. Aqua base är nog ett måste med dessa. Och att man låter den torka helt innan man börjar lackningen. Då gick det som en dans faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, måste komma ihåg att låta det torka också. Jag är nog lite för otålig ibland :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.