fredag 1 februari 2013

butter London Scouse

Idag tänkte jag visa ett vackert blått lack med lila, duokrom effekt som givetvis är omöjlig att fota. Jag har ett utkasst foto som jag tog under köksfläkten vilket var det enda som visar färgskiftningen.


Så, ingen holofredag men ett fint duokromt iallafall. Scouse är väldigt skirt och jag tror det funkar bättre ovanpå ett mörkare lack (lila, svart ellet blått) för att verkligen komma till sin rätt. Men som vanligt så är lackegenskaperna suveräna (som med alla butter London lack jag testat). Det är härligt glittrigt men det är inte krångligt att bort- det är gjort av det där bra glittret. Scouse var först ett av de lacken som bara fanns att köpa via butter Londons amerikanska hemsida (som inte skickar hit såvitt jag vet) men tack och lov har Susanne på E-beautyshop få ta in de exklusiva lacken också!

Vad betyder då "Scouse"? Jo, det är faktiskt ett slangord för folk från Liverpool. Man måste ju älska butter Londons namnval.

butter London kan du köpa hos Eleven eller hos, som sagt, E-beautyshop för 165:-.  Men i dagsläget så finns Scouse bara att köpa hos E-beautyshop.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Det är mycket finare i verkligheten :-)

   Radera
 2. Vet inte vad det är med mig idag men detta vart ingen hit. Konstigt då jag älskar blått och lila egentligen.. hmm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland så känner man ju inte för ett lack bara ;-) Men får du chansen så titta på det live för det är finare i verkligheten.

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.