tisdag 30 april 2013

A England Perceval

Den här lysande röda pärlan har jag haft i min lacklåda hur länge som helst, sen provade jag den, tog bilder och sen har bilden varit i mitt arkiv nästan lika länge. Vet inte varför egentligen eftersom det är ett otroligt fint, rött lack:
Perceval är ett rött (varken djupröd eller klarröd utan bara röd, helt enkelt) lack som är ett mellanting mellan metallisk och skimmer. Det har en absolut suverän formula, precis som alla A England lack och det täcker efter två lager. Färgen känns egentligen lite "julig" så det kanske är helt fel säsong just nu. Men egentligen så är det säsong för ett fint rött lack året om. Enda nackdelen är väl att min kamera hatar röda lack.

Vill du köpa A England så får du antingen vänta några månader tills Nailmail har det som månadens lack (yaaay) eller vända dig till norska webbutiken Norway nails eller den nystartade svenska webbutiken Edgy polish. Priset varierar mellan dessa webbutiker bara så ni vet och jag har bara beställt från Nailmail. Jag är verkligen jättesugen på att köpa fler A England, speciellt från Gothic Beauties kollektionen. Jag måste ju ha Jane Eyre eftersom det var en av böckerna jag behandlade i min C-uppsats (!!).

In English: Pretty Perceval polish portrayed perfectly.

5 kommentarer:

 1. Åh nej det är aldrig fel säsong för det här lacket. Det är helt underbart och ett av dom största lemmingensen jag har haft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Rött året om säger jag också :-)

   Radera
 2. Åh, älskade Perceval! En av mina favoriter i den röda kategorin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är nog en av de finaste röda jag har också :-)

   Radera
 3. Jag älskar Perceval! Färgen och formulan är bara perfektion, en klar vinnare!!!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.