onsdag 3 april 2013

OPI The impossible

Det sista lacket ut från Mariah Carey kollektionen är The Impossible och det är nog det jag minst gillade. Varför vet jag inte riktigt för färgen är riktigt fin: uppiggande ceriseröd. Men jag tror jag blev lite besviken eftersom det inte blev matt som de övriga liquid sands lacken. Förresten har ni väl sett att sommarkollektionen från OPI består av ett gäng liquid sands lack döpta efter kvinnor ur Bond filmer (jag vägrar använda ordet "Bondbr*dar")? Jag har tyvärr inga lack att visa upp men jag vet att det dyker upp hos flera andra bloggare snart så håll utkik! Det finns riktiga guldkorn i kollektionen om man gillar formulan. Jag är sugen på det vita Solitaire- som är med i min favorit bland Bondrullarna (kolla in Jane Seymors sminkning i Live And Let Die när ni får möjlighet för den är spektakulär) - samt Vesper som är mörkt svartlila. Jag kan visa lite bra promobilder från kollektionen om ni vill se? Men, åter till The Impossible:

The Impossible (vart kommer namnet ifrån?) är härligt ceriserött som sagt och det har röda hexagonala glitter. Det finns också stjärnglitter (paljetter?) i flaskan men jag lyckades inte fiska upp några. Det blir inte matt som de andra, som sagt, utan det ser liksom blött ut även när det har torkat. Men formulan är lika bra som de övriga liquid sands lacken och det höll bra. Jag är fortfarande häpen över att LS lacken håller så bra- jag har haft de på över en vecka och det har knappt blivit tipwear (!!).

Nu när jag har gått igenom hela Mariah Carey kollektionen så måste jag säga att Stay the night var min favorit, Anti-Bleak och A butterfly moment var de stora överaskningarna och The impossible och Can't let go var lite mjä. Men som helhet tycker jag att det var en lyckad kollektion utan några egentliga bottennapp. Nu kan ni se fram emot hela Euro centrale kollektionen samt två guldkorn från Oz kollektionen. Och givetvis lack från alla andra möjliga märken.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Last of the varnishes from the Mariah Carey collection, the red liquid sands polish The Impossible.

3 kommentarer:

 1. Stay the Night blev min favorit med, väldigt förvånande eftersom det var det lacket jag var mest skeptisk till från början.

  Jag vill ha Jinx från de nya Liquid Sand-lacken. Jag älskar guld glittret bland det röda. Så snyggt :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Jonx ser också himla fin ut och den verkar vara en favorit bland många :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.