torsdag 28 mars 2013

BB Couture Jealousy

För det första så måste jag be om ursäkt för de sporadiska inläggen men den här terminen är mer än hektisk. Så istället för att stressa sönder mig enbart för att få ut ett inlägg dagligen så får det bli lite hipp som happ just nu. Annars blir bloggandet ett måste och då blir det inte roligt längre och bloggandet ska framförallt vara roligt! Så jag hoppas att ni har lite tålamod med mig för tillfället.

Idag så blir det bara en bild eftersom alla andra blev helt värdelösa! Lite frustrerande men trevligt att åtminstone en bild blev bra. Motivet för bilden är lacket Jealousy från BB Couture.
Jealousy är ett taupefärgat lack med massor av lila skimmer- exakt den färgen som jag verkligen älskar. Det är dessutom fyllt av silver- och guldfärgat microglitter. Mocroglittret är nästan som miniatyrflakes men tyvärr så drunknar det lite i min bild. Färgen är helt unikt i min samling och jag gillar det verkligen. Formulan är också väldigt bra även om den först verkar lite skir. Men den bygger upp bra och jag tror att det är tre lager på bilden.

Jag köpte Jealousy bia Nailmail när BB Couture var månadens lack. Jag minns tyvärr inte alls hur mycket det kostade. Vill du köpa det nu så finns det hos Overall Beauty för ungefär 72:- (frakt inte inkluderat).

2 kommentarer:

  1. Jag älskade detta! Så unikt och så vansinnigt tjusigt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaa! Men glittret är så svårt att fånga på bild, eller hur? :-)

      Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.