måndag 6 maj 2013

Blå måndag: OPI Eurso Euro

Alltså, jag är inte helt nöjd med bilderna och jag måste nog ta nya inom en snar framtid men eftersom jag vill visa detta härligt blåa lack så får bilderna duga tills vidare:

Eurso Euro är ett ganska mörkt, klarblått krämlack från OPI:s Eurocentrale kollektion. Det är inte ljust nog att vara kungsblått och inte mörkt nog att vara marinblått: det ligger någonstans mitt emellan. Är det koboltblått? Av någon anledning så gillar jag verkligen intensivt blåa färger just nu så detta lack passade mig verkligen. Det är en otroligt härlig färg men helt omöjlig att ge rättvisa på bild vilket är frustrerande. Den känns väldigt chic och rätt i tiden. Men lustigt nog så är det inte i min topp 3 i den här kollektionen, snarare hamnar den i mitten någonstans. Formulan var bra men lite rinnig och det täckte efter tre lager.

Vill du köpa Eurso Euro så finns det på Eleven för 150:-

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Cobalt blue (?) beauty Eurso Euro från OPI's Eurocentrale collection.

4 kommentarer:

 1. Det er den perfekte kongeblå fargen! Ikkje html-kongeblå (som er lysare enn koboltblå, nesten kornblå), men den originale kongeblå fargen. Koboltblått er lysare. (Jepp eg er fargenerd. Eg tilrår å sjekke ut denne Wiki-artikkelen: http://en.wikipedia.org/wiki/Shades_of_blue)

  Eg elsker Eurso Euro, tok han faktisk av no nettopp, men han var heitl umogleg å ta bilete av - dessverre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhå! Kul att du är färgnörd :-) Jag tycker det är himla intressant faktiskt att det är kul med att veta vad nyanserna heter. Tack!

   Radera
 2. Åh, den är så jäkla fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen! Finare än vad bilderna visar :-)

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.