fredag 3 maj 2013

OPI Can't find my Czechbook

Det blir ingen holofredag idag eftersom jag inte har någon bild på ett hololack på lager. Jag har faktiskt bara två hololack i lådan med otestade och ofotade lack. Hmm, hur ska detta gå? Istället så vill jag bjuda på ett härligt blått lack som skriker sommar och sol. Har ni det soligt förresten? Här är det nämligen grått och lite kallt idag.

Jäklars vilka långa naglar jag hade på bilden! Can't find my Czechbook är ett blått lack med en gnutta turkost i. Färgen är verkligen uppfriskande och härlig och påminner lite om havet i någon sån där bild på ett tropiskt paradis. Formulan är perfekt och det torkade snabbt. Jag tror faktiskt att man klarar sig på två lager om man har lite kortare naglar.

Vill man köpa Can't find my Czechbook så finns det bland annat hos Eleven för 150:- (Jag kom förresten att tänka på att jag ofta hänvisar till Eleven. Jag är inte affiliate eller så utan tycker bara personligen att Eleven är en bra webbutik som säjer OPI. När jag hänvisar till en webbutik så är det den webbutiken jag personligen tycker är bäst. Jag sammarbetar inte med någon och tjänar inget på att länka.)

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Boldly blue brings back breathtaking... no, I can't figure out anything more clever. This is Can't find my Czechbook from OPI's Eurocentrale collection.

2 kommentarer:

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.