torsdag 13 juni 2013

Depend #2061 Rough Sparkle "Poppy"

Depend lanserade nyligen sin Rough Sparkle kollektion (tänk er OPI:s Liquid sandslack) i sex olika gnistrande nyanser:
2061 Poppy- Röd med guldglitter
2062 Primrose- Rosa
2063 Jade Vine- Grågrön som lutar åt turkos
2064 Blue Bell- Blålila
2065 Forget-me-not- Blå
2066 Silver mist- Silver
Alla kommer snart på bloggen men idag så fokuserar jag bara på lacket som lockade mest: Poppy.


Jag måste säga att Depend har lyckats väldigt bra med sin kollektion. Poppy täckte efter bara ett lager (det kanske krävs två lager om en har längre naglar) och formulan var superlätt att lacka med. Jag gillar verkligen den hallonröda färgen även om guldskimret försvann något på nageln. Den här skrovliga trenden har verkligen spridit sig nu: Zoya, Orly och Depend har lanserat sina egna kollektioner och jag vet att OPI kommer att lansera fler Liquid sands lack framöver. Jag vet att de här lacken är något som delar upp nagellacksvärlden i två läger: de som hatar och de som älskar. Själv så tillhör jag dem som älskar dem och det är faktiskt märkligt eftersom jag aldrig gillade den matta trenden särskilt mycket, glitterlack har inte varit min grej och jag har verkligen avskytt skrovliga ytor. Men de här, som har allt det jag nämnt, har jag verkligen fallit för.

Hållbarheten är fantastiskt bra- jag bar det nog i 4-5 dagar innan det blev tipwear. De är lite kinkiga att ta bort eftersom ytan är som ett sandpapper och de repar upp bomullstussen. Men använda antingen foliemetoden eller så trycker du en bomullsrondell, indränkt i remover, mot nageln i några sekunder så det löser upp lacket. De sitter inte som berget utan det är den skrovliga ytan som gör att det blir svårare än "vanliga" lack att ta bort. Men det är inte lika illa som glitterlack.

Rough Sparkle finns i de butiker som säljer Depend (Maxi, Lindex, Coop/Mansion osv) så de borde inte vara svåra att finna. De kostar 39:- st.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten. 

 In English: A new collection from Swedish brand Depend which consists of rough textured polishes i six shades. This is the red one- Poppy.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker den var väldigt fin, jag gillar texturlack. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med! Jag får verkligen inte nog av dem :-)

      Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.