onsdag 5 juni 2013

Grön onsdag: Zoya Bevin och Illamasqua Hemlock

Jag är fortfarande förkyld men halsen känns lite bättre idag. Jag tror det faktiskt beror på att det var en kall natt vilket gjorde att jag sov djupt för en gångs skull. Att det sen gjorde att jag drömde en massa mardrömmar är en annan sak- kanske svettades jag ut en del av förkylningen med ångesten. Inte en metod jag rekommenderar men hursomhelst så känner jag mig piggare.

Idag vill jag visa en fantastiskt snygg layering jag har gjort med Zoya Bevin och Illamasquas Hemlock:

Zoya Bevin är en lite dammig turkos creme och som de flesta Zoya-lack så har den en superb formula. Men stjärnan är verkligen Illamasquas Hemlock som är en dammig grågrön med en starkt grönt skimmer. Den är väldigt skir så den gör sig bäst ovanpå ett annat lack. Hemlock var verkligen en lemmig för mig och jag är glad att den nu är permanent i Illamasquas sortiment. Namnet är så passande: Hemlock, det vill säga den dödligt giftiga odörten som är nog mest känd som giftet som användes för att avrätta Sokrates: han fick dricka en bägare med odörtgift. Men nog med kuriosa- Hemlock är verkligen jättefint och har samma fantastiska lackegenskaper som alla Illamasqua-lack har. Jag tror det var två lager på bilderna.

In English: Deadly poisonous yet delicately pretty Hemlock from Illamasqua on top of Bevin form Zoya.

4 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev!! Fina bilder du tagit.
  Skönt att du mår bättre. Hoppas det fortsätter så. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket (och ursäkta det sena svaret). Jag hade tur med ljuset när jag tog de här bilderna (morgonljus under sommaren är det bästa tydligen)

   Radera
 2. Jättefint! Du har tagit väldigt fina bilder på det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket :-) Ursäkta att svaret har dröjt så!

   Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.