måndag 19 augusti 2013

Depend #2063 Jade Vine

Depend har ju också hoppat på strukturlackstrenden (oj, vilket långt ord! en måste ju älska svenskan ändå eftersom vi kan sätta ihop hur många ord somhelst nästan och därmed skapa ett nytt ord) och gjort ett himla bra jobb! Det här är den blekgröna skönheten 2063, eller Jade Vine:

Jade Vine är en blek, blågrön skönhet som består av glitter och mindre hexagonaler i matchande färg. Jag är hemskt förtjust i den här typen av grönt- alla blekgröna färger som drar mer åt blått än gult blir lätt en favorit hos mig. Egentligen så är grönt en färg som jag absolut inte passar i (det drar fram det röda i min hudton) men jag tycker att den här färgen är såpass fin att jag helt enkelt struntar i allt vad matchning heter.

Formulan är verkligen suverän och på korta naglar så räcker det med ett lager. De torkar hyfsat snabbt utan topplack och de är verkligen en glitterbomb. Jag hoppas på fler såna här kollektioner från Depernd- tänk er ett svart sådant här lack! Jag skulle bli överlycklig om det skapades ett sådant- och då menar jag svart, inte mörkgrått.

Jade Vine, och de övriga i kollektionen, kostar 39:- styck och finns där Depend säljs.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Another gem from Depend's Rough Sparkle collection.

2 kommentarer:

  1. Det är så himla tråkigt att det inte går att få tag på mer än grundkollektionen av Depend och några undantag när det kommer till andra kollektioner. Jag missar ju alla roliga lack. Det här ser riktigt fint ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, i vanliga affärer så är det väldigt svårt att hitta speciella kollektioner. Det gäller nästan att shoppa på Kicks.se eller bubblebox.se (de har oftast alla roligare kollektioner och ett bra sortiment). Och tack! :-)

      Radera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.