fredag 23 augusti 2013

OPI When monkeys fly!

Det är otroligt lustigt vilka vändningar livet tar och hur lösningar plötsligt kan uppenbara sig. Ni som följt min blogg ett tag vet hur jag i början av sommaren fick ett väldigt nedslående besked då jag inte kom in på min drömutbildning. Under sommaren har jag varit nervös eftersom jag bara skickat in sena anmälningar så var det osäkert om jag skulle ens få plugga i höst. Men så blev jag antagen till en halvtidskurs i Stockholm- i översättningsvetenskap (avancerad nivå) och för någon vecka sedan så fick jag besked att jag kom in på magisterprogrammet i engelska på Mittuniversitetet- helt på distans. Så visserligen kommer det bli körigt i höst med 150% studietakt men jag ska klara av det. Det hela betyder också att när detta läsår är slut så har jag nog med poäng och kvalifikationer för att söka mig till forskarutbildningar om det skulle locka. Helt plötsligt så blev världen lite ljusare.

Så för att fira att det är fredag och för att allt känns bra just nu så får ni en glitterbomb i form av OPI:s When monkeys fly! som kom med Oz kollektion tidigare i år.

When monkeys fly är ett glitterlack bestående av mindre prismatiska hexagonaler och gigantiska guldhexagonaler i en klar bas. Coolt och väldigt blingigt men jag hade problem med de stora hexagonalerna som gärna böjde sig utåt istället för att jämna sig med nageln. Vilket gör att det är lätt att fastna i saker och ting och jag, med min milda ocd, kan inte låta bli att pilla bort dem. Men för en kväll så är det en bra manikyr- lite som kaviarmanikyr, de funkar för tillfället men inte för längre perioder. Jag måste testa detta över svart för jag tror den effekten kommer att bli jättehäftig.

Är du sugen på When monkeys fly så finns det att köpa hos bland annat Eleven för 150:-

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: When monkeys fly from the Oz collection.

6 kommentarer:

 1. Grattis!
  Fint glitter. Fast ogillar utstående partiklar i lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ja, det är himla trist faktiskt.

   Radera
 2. Så fint, men jag orkar bara inte med glitter som inte kan bete sig ordentligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det trist att glittret inte kan uppföra sig!

   Radera
 3. Fint! Heja på med 150%-pluggandet!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar verkligen OPI:s When monkeys fly! :) Meeeeen drygt med glittret..

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.