tisdag 27 augusti 2013

Zoya Vespa

Det är ingen hemlighet att jag verkligen har fallit för strukturlack och Zoya har ju också gett ut en hel del sådana. De har verkligen gjort hur många skönheter som helst men eftersom jag har en stor svaghet för blekgröna färger så var jag givetvis tvungen att köpa Vespa:


Vespa är en blekt havsgrön skönhet som glittrar härligt i solen. Ord är överflödiga- jag skulle vilja ha fler nagellack i just den här nyansen, inte bara strukturlack utan alla andra typer av lack.

Jag upplevde färgen som skirare än de från OPI, det krävdes tre lager och det var rätt så segtorkat vilket gjorde att jag fick ett hack i pekfingernageln. Formulan var aningens trist- en får vara lätt på handen eftersom penseln gärna drar med sig lack vilket skapar kala fläckar och ojämnheter. Men trots det så är jag sugen på fler strukturlack från Zoya.

Är du sugen på Vespa så finns den bland annat hos Eleven för 159:-

In English: I absolutly love Vespa from Zoya!

9 kommentarer:

 1. Tjusigt! Verkligen pixie dust!
  Har du något bra tips för borttagning av sandlack? Jag använder min vanliga dip in-remover och den blir väldigt snabbt väldigt smulig - som om sanden ruggar upp svampen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den bästa metoden är nog foliemetoden, tror jag. Jag brukar trycka padsen mot nageln en stund för att det ska lösa upp lacket lite. Annars är det envist gnuggande med en indränkt bomullspad som gäller. Det sitter ju egentligen inte så hårt utan det är just att det repar upp tussen som gör att det är så himla svårt att ta bort det.

   Radera
 2. Eg eig Chyna og Dahlia frå førre kolleksjonen til Zoya, og eg har ikkje opplevd bare flekker på neglane ved påføring. Men eg synast dei er litt lite opake, så eg føretrekk å bruke dei med ein annan kremlakk i same farge under. Då slepp eg å bruke tre lag. Eg synast dei blir finast med eit eller to lag, elles blir dei, etter mi meining, så klumpete og vanskelege å fjerne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kanske blir lättare att ta bort om man har ett krämlack under? Jag ska testa det :-) Måste testa fler av Zoyas pixiedust för det finns så många fina färger.

   Radera
 3. Vilken annorlunda och härlig nyans, den ser man sällan. Jag är nyfiken på hur lacket ser ut om man lägger på ett glansigare topplack. Om du har tid och lust att visa någon gång blir jag kalasglad.:)

  SvaraRadera
 4. Ps. Du har verkligen perfekta naglar!

  SvaraRadera
 5. Oh, det här blev jag sugen på, har aldrig testat något lack rån Zoya än.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.