tisdag 26 november 2013

Essie Cashmere bathrobe

Höstens kollektion från For the twill of it innehåller sex nyanser inspirerade av tygers olika texturer. Jag gillar tanken och lockas oerhört av tanken på silke, tweed, boucléstickat, kashmir.... Dessutom så känns det verkligen som höst med tanke på alla varma, stickade tröjor eller tunga rockar som tas fram ut garderoben. Hursomhelst, innan jag svävar iväg med mina drömmar om fler jackor (är extremt svag för jackor och rockar- som andra är svaga för skor), så ska jag visa det lack som jag testade först- Cashmere bathrobe:

Cashmere bathrobe beskrivs som "flannelgrå" och det kan nog stämma. Den är en ganska kall grå, som inte lutar åt grön men samtidigt så slår den inte över till blå heller vilket är ovanligt för gråa lack. Det som gör den unik är givetvis silvermicroglittret som ger lacket ett oerhört djupt. Jag gillar verkligen kombinationen och jag har inget lack som liknar det i min samling.

Jag vet att många har synpunkter på Essies nya borste, att den har bytts från en lång och smal till en kort och bred. Själv tillhör jag skaran som gillar breda borstar och är därför glad att Essie har gjort om borsten. Men det är en smaksak. Formulan var perfekt- två lager täckte perfekt. Kanske hade räckt med ett lager till och med. Det var inte heller så rinningt som jag minns att de äldre Essie lacken var.

Är du sugen på Cashmere bathrobe så finns den att köpa bland annat hos Eleven för 129:- (nej, det innehåller inga affiliatelänkar).

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

In English: Elegant Cashmere bathrobe from Essie's autumn collection For the twill of it. Do I need to tell you just how much I love this polish?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.