fredag 13 december 2013

Apolosophy skuggtrio #03 Romantic Pink

Det är inte ofta jag skriver om smink här på bloggen. Inte för att jag inte är intresserad av det eller så, utan främst för att jag sminkar mig väldigt neutralt. Vill ni ser otroligt skickliga och färgglada sminkningar så råder jag er att kolla i min länklista för det finns så många duktiga tjejer där. På tal om det så måste jag verkligen städa upp i den och adda lite nya, spännande bloggar.
Romantic Pink är en palett med bakade skuggor från Apoteket Hjärtats egna sminklinje Apolosphy. Jag har ju tidigare visat ett nagellack därifrån och nu har jag även lite smink därifrån att visa upp. Alla tre skuggorna är välpigmenterade och lätta att använda. De kan användas både blöta och torra. Den mörkbruna är svagt skimrande och väldigt pigmenterad- den är suverän att göra en eyeliner med. Den mellanbruna drar lite åt taupe och är väldigt skimrig. Den ljust persikorosa kan användas som highlighter eller som vanlig skugga. Ingen av skuggorna fäller en massa glitter, tack och lov.
 Jag gillar verkligen den här paletten- den har perfekta färger för just en neutral make-up. Den kostar 119:- och säljs på Apoteket Hjärtat runt om i landet. Det är en väligt prisvärd palett! Också en liten ego-pic där jag använt paletten. Tyvärr så syns det inte sådär supermycket... Vill ni ha en komplett lista på produkter som jag har använt nedan så hojta!
Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

1 kommentar:

  1. Jättekul med ett sminkinlägg! Jag sminkar mig också neutralt så detta var ett fint palettips! Vore kul att höra vilka andra produkter du använder, foundation, mascara..; du har jättefina fransar på bilden.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.