torsdag 8 maj 2014

Essie Lots of Lux

Tidigare i år kom Essie ut med sin kollektion bestående av enbart av strukturlack, Encrusted. Idag ska jag visa ett otroligt vackert lack från just den kollektionen men samtidigt ge en liten varning!
 Lots of Lux är ett knallblått lack som gnistrar i både lila och grönt. Det är helt omöjligt att få fram skönheten i det här lacket på bild. Jag har ett filmklipp på instagram som visar lite bättre just hur spektakulärt det här är!
 Men det missfärgar sjukt mycket! Nedan så syns resultatet efter polerande med tandkräm. Jag har fortfarande gröna kanter på mina naglar vilket inte gör mig så himla glad.
Så ska du använda det här lacket så ta på minst tre lager baslack innan (jag hade två vilket inte funkade).

Är du sugen på Lots of Lux ändå (för det är sjukt fint) så kostar det 129:- och ska finnas i butik nu!

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten

In English: I love Lots of Lux but it seriously stained my nails.

4 kommentarer:

 1. Nej men hjälp vad det missfärgade :( Jag har inte använt mitt än men nej sådär vill jag inte ha mina naglar efteråt ju :(

  SvaraRadera
 2. Lacket var super fint ju men fan vad tråkigt att det missfärgade så, var ju inte lite det missfärga heller

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt lack, färgen är underbar! Tack för varningen! Har redan rejält missfärgade naglar p g a ett annat blått lack och det går inte bort... Ett lager nudelack mellan det färgade och baslacket kanske kan skydda lite?

  SvaraRadera
 4. När jag får missfärgade naglar brukar jag köra mer kontrastfärger ett par dagar så går missfärgningen ner, då utan baslack! :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.