torsdag 6 november 2014

OPI I snow you love me

I snow you love me kommer från förra årets julkollektion som var ett sammarbete med Mariah Carey. Undrar förresten vilka stjärna som  OPI kommer att sammarbete med härnäst? Har ni några önskemål? Jag skulle nog tycka det var roligt om de provade att göra en kollektion med en skådespelerska, eller kanske en manlig artist? Eller varför inte bryta lite mot konventionerna och ta en transperson? Det skulle jag gilla! Men givetvis så måste det vara en färgsprakande person eftersom annars blir det en Soft shades kollektion (vilket iofs inte är dåligt men de väckar sällan ha-begär). Men nu hamnade jag lite i ett sidospår.
Vid första anblick så ser ISYLM ut som ett vanligt glitterlack: stora, hexagonala, prismatiska silverglitter i en klar bas. Men den är faktiskt lite annorlunda: själva glitterflagorna ser ut som de är facetterade vilket gör att det ser ut som platta diamanter på naglarna. Jag gillade det faktiskt mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Det är lite petigt att fiska upp flagorna men det är värt det.

I snow you love me finns fortfarande  att köpa hos Eleven och jag tror jag ska testa det över ett silverlack någon gång framöver för att få en extrem bling-effekt! Just det, det kostar bara 109:- hos Eleven.

Att jag mottagit varan i recensionssyfte påverkar inte mitt omdöme av produkten.

3 kommentarer:

  1. ISYLM är himla snyggt!

    En manlig artist röstar jag på, det vore spännande!

    SvaraRadera
  2. Nu vet vi ju att det blev Gwen Stefani för årets Julkollektion men jag håller med om att det vore grymt roligt med en manlig artist.

    SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.