onsdag 22 juli 2009

Sommarfavoriter!

Vår allra bästa Bjooti har idag skrivit ett inlägg om olika skönhetskribenter och bloggerskors skönhetsfavoriter under sommaren. Detta inspirerade mig att skriva min egen lilla lista över mina tre favoriter under sommaren. So here goes:

Solkräm för ansiktet från Apoliva
Detta är något så bra som en lätt gelekräm för ansiktet som inte känns tung, fet eller kvävande som de flesta andra solskyddskrämer gör. Dessutom är den oparfymerad och det är mycket viktigt för mig. Den skyddar mot både UVA- och UVB strålar och är mycket vattenresisten. Perfekt för en dag på stranden alltså. Det enda som jag kan gnälla på är att det enbart är spf 25 och jag skulle gärna vilja ha det dubbla. Jag är väldigt solkänslig och bränner mig lätt. Jag passar heller inte så bra i den solbränna jag får (dvs mer fräknar på större fält som gör att jag ser mer smutsig ut än solkysst). Men tack vare denna så har jag inte brännt mig (än) i sommar!

Finns att köpa på Apoteket för 79:-. (Och här ser ni också min manikyr som jag skrev om igår- ChG Afterglow med Orlys matte top- som ni ser är det skavt och (o)snyggt!)

Jag är inte så mycket för att sminka mig på sommaren. Jag tycker att det lätt känns som om det ska smälta bort och smink placerat tre centimeter nedanför det ska sitta är för mig värre än att vara totalt osminkad. Men, jag har upptäckt att det finns bra alternativ faktiskt!
Elf Mineral Glow shimmer
Mycket överraskande produkt. Egentligen är det ett skimmerpuder, något som ska highlighta ansiktet. Men denna fungerar utmärkt som en foundation i mitt ansikte under sommaren. Jag fick den i ett byte med söta Evelina på Pret-ty. Burken är enorm och kommer nog att räcka i all evighet. Den ger faktiskt inte så mycket skimmer- jag tycker att Everyday minerals i formulan Orginial glo ger mer skimmer faktiskt. Den här gör bara att ansiktet ser fräscht ut och den är inte för mörk för ens en blekfis som jag. Suverän produkt och kostar bara ynka 61:- hos Elf.


Som sagt så är jag inte så mycket för smink under sommaren men det finns en produkt till som jag tycker är så bra! Nämligen the Balms Hot Mama!

Jag tycker den fungerar lika bra som ögonskugga som på kinderna. Den ger det där fräscha nyponros looken. Och i Hot Mamas ära så ska jag bjuda på en FOTD som jag gjorde tidigare i år. Bara för att visa hur fräsch man ser ut med Hot Mama både på kinderna och runt ögonen.

Hot mama kan du köpa hos Inezza för 179:-

7 kommentarer:

 1. Åh vad kul! Håller med dig, alla tre produkter du listat är toppen!

  SvaraRadera
 2. Hot mama är min favorit också. De andra produkterna har jag inte provat.

  SvaraRadera
 3. Jättefin FOTD, du ser verkligen nyponfräsh ut!

  SvaraRadera
 4. Åh vad fin Hot Mama var på dig! Måste nog ha den nu :-)

  SvaraRadera
 5. Katarina- Visst är dom! Helt suveräna produkter :-)

  SminkJante- Då vet du vad du måste prova ;-)

  Kerstin- Åh, tack :-) Nu blev jag jätteglad.

  Tintomara- Ja, skaffa det! Och jättetack ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej Veronica, vilket fint namn du har, söt är du med! Höhö. (ta det som en komplimang och inget snuskigt haha)

  SvaraRadera
 7. Veronica- Detsamma ;-) Tack så mycket och jag tar det som ett komplimang

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.