måndag 21 september 2009

LOTD: Illamasqua Sheer gloss 'Soul'

Det här att fota munnen är inte det lättaste. Jag begriper ärligt talat varför det är så himla svårt. Det hjälper inte heller att min mun är ojämn- något som blir mer tydligt på foton. Både överläpp och underläpp skiljer sig helt åt på höger- och vänster sida. Skulle jag göra en sån där märklig spegelbild av mina ansiktshalvor för att visa hur osymmetrisk mitt ansikte är så skulle jag få två vitt skillda munnar. Iofs så är det ganska kul att ha två munnar i en. Nåja, nu börjar mitt resonemang bara bli märkligt. Låt oss titta på läppbilden istället:


Jag har på mig Illamasquas skira gloss 'Soul' som kommer från deras Sirens kollektion. I tuben är glosset skimmrande persiko/hudfärgat. På läpparna ger det ett fint skimmer som (åtminstone på mina läppar) ger ett mer plumpat eller fylligare utseende. Det absolut snyggaste är om man tar på amorbågens kant för det ger en distinkt markering av överläppen- skitsnyggt även om det känns som om man har gloss långt upp under näsan.

Det här är min första och hitills enda Illamasqua gloss men 'Explode' från deras nya kollektion Dystopia är på väg hem till mig. Soul har blivit en favorit hos mig- jag gillar den glansiga ytan den ger och att den inte har så mycket doft. Man kan ana en söt doft när man först applicerar den men det är inget som stör smaklökarna eller luktsinnet under dagen. Glosset har hyfsat hållbarhet, ungefär ett sådant man kan försvänta sig av ett traditionellt gloss. En stor fördel är att glittret eller skimmerpartiklarna inte vandrar runt i ansiktet efter ett tag. Det är inte uttorkande och inte heller för klistrigt.

1 kommentar:

 1. Hi, I´m Ilana from Brazil!
  I´m a graphic design student and I´m doing a research about Nail Polisher. So, I would like to know what you think. Would you mind answering it?
  Thank you very much.

  Here goes the link:


  http://FreeOnlineSurveys.com/start.asp?sid=mpiutj435l0eecd642807

  Fell free to get in contact with me: ilanaamendonca@gmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.