söndag 25 april 2010

I love your blog

Finaste Badbomben har gett mig ett pris för min blogg vilket gör mig otroligt rörd. Jag har lust att ställa mig upp och köra ett tacktal i värsta Oscarsstilen men i brist på en statyett och en fin klänning så får jag knappa ned mitt tack här: TACK!! Motiveringen gjorde att jag fick en liten tår i ena ögonvrån samtidigt som huvudet snurrade av stolthet. Jag rätar på min rygg ;-)


Nu gäller det att skicka iväg 10 awards till de bloggar jag gillar bäst och för det första så tycker jag du ska gå igenom min länklista för jag gillar dem alla och kikar in hos dem dagligen.

Rocketqueen- Den första skönhetsbloggen som gjorde att jag fick upp ögonen för beautybloggare runt om och vilken källa av inspiration det faktiskt var. Jag har lusläst Linns tips om hur man lägger skuggor, aspirinmask (tack för den!) och hur man får de snyggaste röda läpparna.

Kicki Norman- Kickis förra blogg (Kickis skrivlåda) hittade jag för kanske ett år sedan genom Bjooti och jag gillade genast hennes stil. Hon är stark, står på sig och har stor integritet vilket är något jag definitivt respekterar. Hon har dessutom väldigt starka åsikter men ändå lyser en väldigt rar person igenom detta.

Badbomben- Ok, detta är inte för att jag fick ett pris av henne. Det måste jag klargöra. Jag gillar Carita skarpt och skulle jag också bott i Götet skulle jag definitivt insisterat på en fika och en gemensam gunkrunda. Jag tror vi skulle ha det skoj. Det jag gillar mest med Caritas blogg är att den är unik rent språkligt. Jag talar inte nu om den finska delen utan att hon har ett ordförråd som inte liknar den 'vanliga' bloggen.

Scrangie- (Eftersom hon inte är svensk så blir givetvis detta på engelska) Scrangie has one of the best nailblogs around and I dont know how many times I've used her pictures as a reference point when I'm about to buy a new polish. The fact that she is a fellow Rammstein fan doesn't make my respect for her any less. I simply like her style, she is herself and for that she deserves all the cred in the world.

Lipgloss Bitch- Sveriges äldsta beautyblogg och det märks! Nä, jag menar inte att det osar gråa hårstrån eller något sådant. Helena är väldigt rutinerad och kunnig inom detta område. Dessutom rackarns trevlig! ;-) Dessutom har hon, precis som Kicki, en stark integritet och jag litar på hennes inlägg helt enkelt och tar till mig det hon skriver.

Purity- Sötaste Purity-Sanna förtjänar definitivt ett pris för sina otroliga sminkningar. Hon har flera gånger inspirerat mig till att våga använda mer och mer färger i mina sminkningar. Jag är ju otroligt feg när det gäller starka färger men jag tar ett steg i taget. ;-) Sanna har även fenomenala tutorials på en del av sina sminkningar som är ovärdeliga för en sminknovis. Eller ja, även veteraner har nog nytta av dem. Att hon sedan är en riktigt rar person är ett stort plus förstås :-)

Katta Kvack- Det är svårt att inte tycka väldigt mycket om Kattis (aka Katta Kvack, Bjooti, Splodgy). Hennes personliga inlägg om vare sig de är om smink eller privatlivet ger mig för det mesta ett leende på läpparna- det har även hänt att jag börjat asgarva. Hon har en stor charm och jag kommer definitivt att följa hennes blogg oavsett vilken skepnad den tar i framtiden.

Bokkei- En liten avstickare från de övriga beautybloggerskorna men ändå någon jag blir glad att läsa inlägg ifrån. Mia är en fantastisk konstnär- både när det gäller tatueringar och målningar. Hennes porträtt är freaking amazing! Jag kan stolt säga att jag faktiskt äger en äkta Bokkei-Mia- en väldigt vacker kattskalle som jag vann i en tävling hon höll förra året. Så surfa in hos henne och bokmärk bloggen för den är värd det!

Maggie Makeup Addict- Det trodde ni inte va? Att drottningen av neutrala färger skulle favorisera en färgklick som Maggie? Men så är fallet. Jag gillar hennes färgstarka och individuella stil och jag har stor respekt för alla som vågar att bege sig till ett främmande land och lämna trygga, lilla Sverige bakom sig.

Och så kommer vi till nr 10 (trummvirvel, tack):
Accessorabloggen- Utan Annikas blogg skulle jag aldrig funnit Rocketqueen och jag skulle aldrig funnit de övriga beautybloggerskorna som jag ofta pladdrar med på Pret-ty. Bara det faktum att detta är den första bloggen jag läste gör att den måste få ett pris och lite av en hedersplats. Kan inte komma ihåg när jag först hittade till Accessora men då var den enbart en webshop, sen fick den ett showroom och sen utvecklades den till en butik (som jag ännu inte besökt- damn!).

5 kommentarer:

 1. Tack snälla du! Vad glad jag blir :)

  SvaraRadera
 2. Tack! Nu blev jag toppenglad! kram, Kicki

  SvaraRadera
 3. Men wow! Tack sa hemskt hemskt mycket, och vad glad jag blir att du laser fastan vi har sa olika stil! :D

  SvaraRadera
 4. Gulle du! Jag skulle också vilja göra gunk-odysséer med dig! Kram och tack!

  SvaraRadera
 5. Men åh vad glad jag blir, vad kul, tusen tack!
  Svårt att välja ut 10 bloggar att skicka vidare till bara :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.