torsdag 29 juli 2010

NOTD: BB Couture "Opposites attract"

En regnig och tråkig dag som denna är ett grått lack nästan ett måste. Trots att det är mitt i sommaren. Tyvärr blev bilderna inte perfekta utan ganska så suddiga när man förstorar dem. Hursomhelst så är det ett fint lack, betonggrått med massa glassflecksglitter samt svart micorglitter som gör det hela mycket unikt i mina ögon. Det ger ett mer "smutsigt" intryck på något sätt och för tankarna mer till betong faktiskt. Det är inte heller så blått som de flesta gråa lack är. På mig blir de flesta grå lack babyblå vilket är mycket trist. Men nu till bilderna:

BB Couture är ett märke som går att köpa via Overallbeauty eller via Nailmail när de har dem som månadens utskick. Troligtvis blir det i februari nästa år. Kvalitén på dessa lack är otrolig! De är hållbara, snabbtorkande och lättlackade!

In English- BB Couture's Opposites Attract- a beautiful concrete grey polish with glassflecks and tiny black glitters. Perfect for a rainy day!

6 kommentarer:

 1. Det där ser mycket finare ut på dig än vad det gjorde när jag lackade med det. Får testa det igen någon grå höstdag. :)

  SvaraRadera
 2. Det var minsann ett extremt snyggt grått lack! En riktig fullträff!

  SvaraRadera
 3. Hej jag länkar till alla som röstar på min sko i Nellys Designa sko tävling

  http://blogg.veckorevyn.com/pinsamt/2010/08/01/lankar/

  kram Bitte

  SvaraRadera
 4. pamsan- Ja, gör det! Jag gillade det inte heller första gången jag lackade med det.

  Kerstin- Tack! Ja, det är himla fint!

  Naiiltastic- Tack! :-) Det är ett speciellt grått lack faktiskt. Det gillar jag.

  Bitte- hoppas du får lite mer röster nu.

  SvaraRadera
 5. Det där är ett av BB Couturelacken jag verkligen inte gillar. Färgen är hemsk på mig och hela upplevelsen av det var en besvikelse. Men visst är kvalieten hög!

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.