onsdag 28 juli 2010

NOTD (revisited) Butter Londons "Full Monty"

Jag publicerade Full monty för ett bra tag sedan och sen dess har min fotografiförmåga faktiskt förbättrats såpass att jag kan visa mycket finare bilder på samma lack. Så, detta är lite av en repris. Men med nya bilder:

Som ni ser är Full monty är guldglittrande foil-lack som verkligen sprakar i solskenet. Formulan är bra och det täcker efter två lager, men jag använde tre bara för säkerhets skull. Det är lite gröntonat, ni vet som antikt guld kan vara. Otroligt fint är det iallafall.

In English- Butter London's golden "The Full Monty", revisited since the NOTD I published over a year ago wasn't the best. This is a wonderful, sparkly, antique golden polish that truly catches the eye.

7 kommentarer:

 1. Mycket fint och väldigt bra tagna bilder! Önskar jag kunde ta så bra bilder.. :)

  SvaraRadera
 2. Kerstin- Tack :-)

  marybeth- Det tog en liten stund innan jag lyckades med bilderna faktiskt. Om du kollar på mina gamla NOTDs så kan du se att de var urkassa ;-) Så övning ger färdighet. Plus att jag tar ett tjugotal bilder varav kanske 5 blir bra.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen ett superfint guldlack! Ser lyxigt ut. :-)

  SvaraRadera
 4. åh va fint! detta märke är jag lite sugen på att prova faktiskt!

  SvaraRadera
 5. Jag har alltid tyckt du haft bra bilder men de har helt klart förbättrats nu på sistone.. :) Jo, det är klart.. jag har väl dåligt tålamod misstänker jag, så kanske en ny kamera inte skulle skada heller..

  SvaraRadera
 6. Nailtastic- Ja, det känns lyxig också! Jag tror det är lite likt det foil-lacket från Orly.

  Linda- Gör det! Det är lite dyra men jag tycker de är värda det eftersom de har så speciella färger.

  marybeth- Tack- nu blir jag jätteglad faktiskt. Du behöver inte en ny kamera för att det ska bli bra dock. Min är jättegammal faktiskt.

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.