onsdag 6 juli 2011

Orsaken till att jag visar sminkbilder så sällan...

Är på grund av detta:


Jag lekte lite med Elf studio bronze palette (cool varianten) och jag tyckte den gav ett fint resultat. Efter lite krånglande med att ta bilder så blev det bästa resultatet detta. Och det syns ju inget! Aaarrr! Jo, det syns att jag böjt fransarna, typ. Lite för otålig för att fota mig själv tretusen gånger.

In English: I played with the Elf's studio bronzer palette (cool) and I thought the result was really good. At least until I tried to take photos of it and ended up with- well, nothing. Aaarr- I have no photo skills when it comes to makeup!

5 kommentarer:

 1. Hahaha... Känner verkligen igen mig! Nu har jag lärt mig att jag måste kräma på ordentligt om det ska synas på bild. Alternativt hoppas på bra dagsljus och fota 30000 bilder. Men det sista är tröttsamt och man får lust tjonga kameran i backen!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen svårt att få naturliga skuggor att fastna på bild men det gäller nog som sagt att ha lite tålamod och orka ta triljarder med bilder - ladda upp på datorn - kolla igenom - kanske ta några bilder till.
  Jag är själv förvånad över hur jag orkar ibland. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har samma problem så du är inte ensam. Grymt enerverande är det.

  SvaraRadera
 4. Hehe, jag vet vad du menar. Jag har också lite neautrala sminkningar på sistone och man önskar man kunde bjuda in alla bloggkollegor att se sminkningen live istället för det syns knappt på bild =)

  SvaraRadera
 5. Fabiana- Absolut! Det är precis så jag känner :-)

  Tina- Ja- du får ju till dem också vilket måste måste kännas bra. Även om det liksom bara blir en bild av en triljard ;-) men jag tänker fortsätta

  Ingela- Verkligen! Det är skönt att veta att jag inte är den enda på något sätt

  Emma- Precis- en live visning :-)

  SvaraRadera

Lämna gärna en liten kommentar för det glädjer alltid.